Mistä oppia ja tietoa blogimaailman saloihin?

20180402_115712.jpg

Järkevänä ihmisenä aloitin ensin tämän blogin pitämisen, ja ryhdyin sitten hankkimaan tietoa aiheesta. Ensimmäisenä etsin tietysti kirjoja, mutta aika hintsusti löytyy ainakin suomeksi ja ainakin kirjastosta. Tahtovat myös olla vanhentuneita, ilmeisesti jo painosta tullessaan.

Nyt olen lukenut tämän Blog by the bookin. Vähän tuntui jäävän pää vetävän käteen. Kirjan tyyli ei oikein innostanut, joitakin vinkkejä toki sain. Niitä löytyi kirjan loppupäästä, jossa useampi pitkään blogannut henkilö esitteli blogiaan. Lähes kaikki blogit olivat kuitenkin muotipainotteisia. Kaupallisuus tuntui myös hyvin voimakkaana.

Kun yritin sitten käydä katsomassa noita blogeja ihan livenä, niin suurinta osaa ei löytynyt enää lainkaan, loppuihin olisi kahta lukuunottamatta pitänyt kirjautua, ja siihen en halunnut ryhtyä.

Tuulista on – blogimaailmassa!

Tänään löysin kirjastosta Katja Jalkasen ja Hanna Putaan kirjan Rivien välistä. Kirja käsittelee kirjablogeja. Jännityksellä odotan.

Jos hyvät seuraajani ja lukijani tiedätte asiaa käsittelevän hyvän opuksen tai muussakin muodossa olevaa aiheeseen liittyvää tekstiä, kaikki vinkit ovat tervetulleita.

Siis mistä olette saaneet oppia ja tietoa blogin pitämiseen?

Kiittäen ja kumartaen jo etukäteen!

kulttuuri kirjat ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Kiitos, noin se varmaan on. Löysin kyllä eilen kirjastosta mielenkiintoisen, kirjablogeja käsittelevän opuksen. Siitä olen iloinen ja se tuntuisi olevan lähimpänä sitä, millaisen blogin haluan. Kirjoittajaelämää, siinä se.

  2. Lukemalla blogeja ja googlaamalla. Ja tekemällä. Ja sitten korjaamalla. Ja poistamalla ne suurimmat mokat…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *