Bloglovin-testi

Follow my blog with Bloglovin

Hei! Tämän blogipostauksen tarkoitus on puhtaasti saada Bloglovin-sivuni päivittymään. Sivusto vaati minua julkaisemaan tuon linkin uudessa postauksessa. Ja kyllä vain – nyt blogipostauksieni pitäisi jälleen päivittyä Blogloviniin ja seuraamiseni onnistua sitä kautta! Mahtavaa. Lilyn uudistuksen jälkeen täältä Lilystä on hävinnyt seuraamismahdollisuus, mutta suosittelen teitä kaikkia ottamaan Bloglovin-sivuston käyttöön – sen avulla on tosi helppoa seurata kaikilla mahdollisilla sivustoilla sijaitsevia blogeja. Itse olen niin innokas blogien lukija ,että en pärjäisi ollenkaan ilman tuota sivustoa ja sen mobiilisovellusta. Kerrottehan, mikäli Bloglovinin kanssa jatkossa ilmenee ongelmia!

Pahoittelen lyhyttä tynkäpostausta, tänään ei ollut oikeastaan tarkoitus julkaista mitään. Mutta palataan huomenna langoille kivan arvonnan merkeissä.

Ihanaa iltaa! <3

-Netta

Kommentit (2)
  1. Irina Söderholm
    13.3.2019, 07:42

    Mulla on sun postaukset tullut ihan normaalisti Bloglovinin kautta jo pitkään. 🙂

    1. Ihanko totta? 😀 Mulle itselleni ne eivät ole näkyneet lainkaan ja oon kuvitellut, että eivät näy muillekaan. En arvannut ollenkaan, että näkyvät sittenkin! 😀 Mutta, kiva jos näkyvät nytkin, kun vaihdoin osoitteen Blogloviniin ja siirsin käyttäjät seuraamaan uutta osoitetta. Huhheijaa, on tämä teknologia kyllä aikamoista. Itselleni Bloglovin on tärkeä väline ja siksi ärsytti, kun luulin että se ei toimi. Vielä kun saataisiin kaikkien omien lempiblogienkin postaukset päivittymään sinne, niin olisi kiva.. : )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *