Ihonhoitorutiinini uudet lisäykset: Ecotoolsin rollerit

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu pr-näytteinä

Osa blogini lukijoista saattaa muistaa, että ihonhoitorutiiniini on jo pidemmän aikaa kuulunut jaderollerin käyttö. Se on ihanan rentouttavaa, tuntuu mukavalta, rentouttaa kireitä purentalihaksiani ja saa ihonhoitotuotteet, kuten seerumit, imeytymään helpommin ja nopeammin.

Olinkin enemmän kuin innoissani, kun sain blogin kautta testiin Ecotoolsin kaksi uutta kasvorolleria. Ecotoolsilta on näiden minun saamieni lisäksi ilmestynyt nyt myös oma jaderoller, mutta itse kieltäydyin kohteliaasti siitä tällä kertaa, koska minulta tosiaan jo oma jaderolleri löytyy, enkä tarvitse niitä montaa kappaletta. Sen sijaan minulle kotiutuivat nyt uudet Ecotools Contour Face Roller* ja Ecotools Textured Facial Roller*.

Textured Facial Rollerissa* on puinen varsi ja kuminen pää, jossa on ”nystyröitä”. Jaderolleriin verrattuna tällä rullailu ei tunnu aivan yhtä ”sulavalta”, jaderoller kun on muodoltaan sileä ja tosi pehmeä ihoa vasten ja se liukuu iholla kuin unelma. Sen sijaan Textured Facial Rollerin nystyrät luovat ainakin itselleni tunteen/ajatuksen siitä, että sillä rullailu olisi ehkä vieläkin tehokkaampaa kuin jaderollerilla. Eikä sen käyttö siis mitenkään epämukavaa ole, vaan tämäkin tuntui kivasti rentouttavan kireitä purentalihaksia.

Tämän rullan luvataan myös auttavan ihonhoitotuotteiden imeyttämisessä, ja sen pitäisi myös vilkastuttaa kasvojen nestekiertoa. Rullaa voi käyttää myös kangasnaamion kanssa – se pitääkin testata! Itse olen käyttänyt rullaa kasvojen puhdistamisen jälkeen, seerumin tai boosterin kanssa imeyttämään sitä. Käytössäni on tällä hetkellä Flow Cosmeticsin Arctic Beauty Oil* -öljy sekä Bybi Beautyn Bluberry Booster*, joka muun muassa suojaa ihoa siniseltä valolta ja sen aiheuttamilta ihovaurioilta.

Contour Face Roller* on puolestaan valmistettu jämäkästä ja painavasta materiaalista. Se on suunniteltu aivan erityisesti leukalinjan rullailuun, ja sen muoto onkin juuri täydellinen siihen puuhaan. Kärsin itse jonkin verran kireistä purentalihaksista, ja tämä on aivan erinomainen kapistus juuri jumissa olevien purentalihasten hierontaan. Rollerin sanotaan myös tuovan leukalinjaa paremmin esiin ja korostavan sitä. Olen itse rullaillut tällä myös otsaa ja poskia, mutta pienempien ihoalueiden, kuten silmänalusten, rullailuun käyttäisin mieluiten jaderollerin pienempää päätä. Kuten jaderollerin, myös tämän Contour Face Rollerin voi halutessaan laittaa jääkaappiin, jotta se on rullaillessa ihanan kylmä ja viilentävä.

Samaan sarjaan kuuluu siis myös Ecotools Jade Roller*, joka on valmistettu jadekivestä ja sopii hoitotuotteiden imeyttämiseen ja poistamaan ihosta turvotusta.

Ecotoolsin uudet rollerit on pakattu todella näppärään pakkaukseen: pakkauksen takaosa on valmistettu biohajoavasta materiaalista, johon on upotettu kukkien siemeniä. Pakkauksen takaosan voi siis kaivaa maahan, ja siitä kasvaa myöhemmin kukkia! Säästin itse pakkaukset ja vein ne mökille, ja aion ihan ehdottomasti kokeilla kasvattaa pakkauksista kukkia ensi keväänä. Aivan ihana idea tämä <3

Onko siellä muita, jotka ovat ihastuneet rollereihin?

-Netta

Lue myös:

Vuosi luonnonkosmetiikkadödön käyttäjänä

Testissä luonnollinen jojobaöljy

Toimistotyöntekijän paras kaveri: kasvosuihke

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *