Kiitos

Hirveän usein tulee kiinnitettyä huomiota negatiivisiin tai hankaliin asioihin, oli kyseessä mikä vain juttu – työ, arki tai ihmissuhteet. Tuntuu, että viimeisimmän kohdalla olen viime aikoina kirjoittanut blogissa paljon haasteista, vaikka toki ihan hirveästi hyvääkin mahtuu elämään. Siksi päätin tänään katsoa asiaa kiitollisuuden kautta, ja kirjoittaa kiitokseni heille, jotka sellaiset ansaitsevat juuri nyt.

Kiitos mies, kun olet. Kiitos kun piristät joka ikistä päivääni, jaksat aina tsempata ja kannustaa ihan kaikessa, olet viisas ja kärsivällinen neuvonantajani ja jaksat auttaa aina, oli asia mikä hyvänsä.

Kiitos rakkaat lemmikit, kun tuotte vilpitöntä iloa elämään, annatte ja haluatte läheisyyttä ja olette aina omia itsejänne.

Kiitos läheinen, kun olen saanut purkaa sinulle turhautumistani koskien eräitä hankalia asioita. Se on ollut arvokasta, koska sinä voit todella samaistua tilanteeseen ja ymmärtää mistä puhun – olemmehan samassa veneessä.

Kiitos ihanat somekaverit, kun piristätte usein päivääni kommenteilla, tykkäyksillä ja viesteillä. Niistä jokainen merkitsee paljon ja tekee aina hyvän mielen. Elämä olisi ihan oikeasti tyhjempää ja yksinäisempääkin ilman teitä ja kanssanne käytyjä keskusteluja. Vaikka tapaammekin lähinnä vain virtuaalimaailmassa, olette silti tärkeitä ja ajatuksissani.

Kiitos lapsuudenystävä, että olet ollut jo vuosia matkassani ja olet yksi elämäni luottohenkilöistä. Kiitos, kun olet läsnä ja saat minut luottamaan siihen, että olemme ystäviä aina.

Kiitos läheinen, kun pyysit anteeksi. Vanhoja asioita, mutta silti edelleen moniin asioihin vaikuttavia juttuja. Kiitos, kun olet ajatellut asioita, ja kiitos kun vilpittömästi pahoittelit, vaikka se ei varmasti helppoa olekaan.

Kiitos ystävä, kun olen saanut tutustua sinuun. Kiitos kun kuuntelet, vastaat, kerrot ja olet läsnä arjessani. Kiitos kun luotat ja annat itsestäsi.

Kiitos joka ikinen, joka on joskus tätä blogia lukenut. Tuntuu hassulta ajatella, että muut ihmiset käyttävät osan omasta ajastaan minun kirjoituksieni lukemiseen. Kiitos kaikille teille, jotka olette joskus kommentoineet blogiani ja teille, jotka palaatte tänne yhä uudestaan ja uudestaan – arvostan sitä todella.

Ketä sinä haluaisit kiittää juuri nyt?

-Netta

suhteet ystavat-ja-perhe oma-elama syvallista
Kommentit (6)
 1. Kiitos myös sinulle ☺️

  1. Kivaa, kun olet pysynyt jo pidemmät aikaa matkassa! 🙂

   1. Matkassa pysytään hyvinkin kun kirjoitat niin mukavasti, on ilo lukea vaikkei jokainen aihe olisikaan itselleni kiintoisa,
    Kiitos on kyllä yksi tärkeimmistä sanoista kun etsii ympärilleen positiivista ilmapiiriä, vilpitön kiitos ja iloinen vastaus, kyllä siitä harmaakin päivä kirkastuu 🤔☺️

    1. Voi miten kiva kuulla! 🙂

     Pitäisi kyllä muistaa kiittää ihmisiä arjessa enemmän. Siinäpä pieni haaste itselle! 🙂

 2. Kiitos Netta, kun pidät tätä ihanaa blogia ja välität näitä kauniita ajatuksia ja jaat avoimesti myös vaikeampiakin asioita. Kiitos näistä kirjoituksista ja kaikista ihanista vastauksista! <3

  1. Kiitos tuhannesti itsellesi! <3 Mahtavaa, että olet pysynyt blogini matkassa jo pitkän aikaa ja ilahdutat aina kommenteillasi! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *