Kosmetiikkapussin täydennys Luonnonkosmetiikkapäivillä (+arvonta)

*Yhteistyössä House of Organic, sisältää mainoslinkkejä

Kukaan blogiani vähänkään aktiivisemmin lukeva ei ole voinut välttyä siltä tiedolta, että olen iso luonnonkosmetiikan ystävä. Olen jo parin vuoden ajan käyttänyt yhä enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaa, ja testailen aina mielelläni uusia tuotteita ja löydän uusia lemppareita. On myös tosi kivaa, että nykyään myös jotkut kaverini pyytävät toisinaan minulta vinkkejä luonnonkosmetiikkatuotteiden valinnassa.

Mielestäni on mahtavaa, että luonnonkosmetikkaa myydään nykyään yhä enemmän, ja sitä on tosi helposti ja kätevästi saatavissa myös netistä. Yksi omista suosikeistani netissä on *House of Organic, jolla on valtavan laaja valikoima erilaista luonnonkosmetikkaa. Tällä viikolla, 15.5-19.5 House of Organic viettää Luonnonkosmetiikkapäiviä, jotka ovat olleet aiempina vuosina tosi suosittu juttu luonnonkosmetiikan ystävien keskuudesta ja joista olen kuullut puhuttavan jopa ”luonnonkosmetiikan hulluina päivinä”. Se näillä tapahtumilla ainakin on yhteistä, että molemmilla on oma alennuskataloginsa, ja House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivien *katalalogin näet täältä. Idea on siis hullareilta tuttu – joka päivälle on omat, päiväkohtaiset huipputarjouksensa.

Sain itse yhteistyön muodossa mahdollisuuden valita Luonnonkosmetiikkapäivien valikoimasta tuotteita itselleni. Päätin, että hyödynnän mahdollisuuden ja teen pienen ”kosmetiikkapussin kesätäydennyksen”. Meillä on nimittäin tiedossa kaksikin eri matkaa kesällä, ja matkoille ja toki kesälle muutenkin on vähän omia kosmetiikkatarpeitaan. Nämä jutut päädyin valitsemaan tällä kertaa:

*Algamaris Aurinkovoide SK50. Ihan huippua, että myös aurinkovoidetta saa nykyään luonnonkosmetiikan puolelta! Olen kuullut näistä Algamariksen aurinkovoiteista vain hyvää, ja hypistelinkin näitä jo Luonnonkosmetiikkamessuilla alkukeväästä. Koska minulle oli tuolloin jo tarttunut niin monta purkkia mukaan, jäivät nämä silloin ostamatta. Valitsin muuten tarkoituksella suojakertoimen 50, koska olen niin vaalea ja haluan ehdottomasti välttää palamista. Olemme lähdössä Italiaan, ja siellä auringonpaiste voi olla vielä voimakkaampi kuin täällä Suomessa, joten en aio ottaa mitään riskeä palamisen suhteen, vaan suojautua kunnolla. (Tuote on alennuksessa Luonnonkosmetiikkapäivillä la 18.5. Normaali hinta 27,90, alennettu hinta 19 e.)

*Algamaris aurinkovoide kasvoille SK50. Tämän valintaan on oikeastaan ihan samat perustelut kuin edellisenkin tuotteen. Korkea suojakerroin oli itsestäänselvyys ja halusin nimenomaan erillisen tuotteen myös kasvoille. Näitä molempia aion käyttää nyt jo samantien myös täällä Suomessa, varsinkin mökillä, kun teen puutarhahommia. Siellä onnistuin nimittäin viime toukokuussa palamaan tosi pahasti, ja samaa en toivo uudestaan. (Tuote on alennuksessa Luonnonkosmetiikkapäivillä su 19.5. Normaali hinta 23,90, alennettu hinta 18 euroa).

*Algamaris After Sun -emulsio. Valitsin tämän ensinnäkin siltä varalta, että palamista kuitenkin pääsisi tapahtumaan ja iho kaipaa erityistä hoitoa. Mutta after sun -voidetta voi ja kannattaa levittää siis iholle oikeastaan joka ikinen kerta auringonoton jälkeen, ei missään nimessä vain palamisen yhteydessä. Se hoitaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Tämä lähtee siis ihan ehdottomasti myös mukaan Italiaan. (Tuote on alennuksessa Luonnonkosmetiikkapäivillä to 16.5. Normaali hinta 18,90, alennettu hinta 14,00 e).

Kesällä täytyy aurinkotuotteiden lisäksi pitää huoli myös puhtaudesta ja raikkaudesta. Sillä perusteella valitsinkin nämä seuraavat tuotteet:

*Ben & Anna Persian Lime -deodorantti. Kirjoitin blogissani aiemmin postauksen, jossa kerroin käyttäneeni jo yli vuoden ajan pelkästään luonnonkosmeettista deodoranttia. Paluuta alumiinipitoiseen deodoranttiin ei kohdallani enää ole. Olen kokeillut monenlaisia deodorantteja luonnonkosmetiikkapuolelta, ja viimeisimpänä käytössä on ollut sellainen dödö, jota levitetään sormella. Kesää ja reissuja ajatellen kuitenkin puikkomuotoinen deodorantti tuntuu kätevämmältä. Ben & Annan deodorantteja minulle on suositellut useampikin ihminen, ja tätä dödöä muistan myös katselleeni jo Luonnonkosmetiikkamessuilla ja todenneeni sen hyväntuoksuiseksi. Ja musta on myös ihan huippua, että tämä deodorantti on pakattu muovin sijaan pahvipakkaukseen. Tosi kiva päästä nyt kokeilemaan sitä! (Tuote on alennuksessa Luonnonkosmetiikkapäivillä ke 15.5. Normaali hinta 12,90, alennettu hinta 9 e).

*Evolve Organic Beauty Daily Defence Kosteuttava kasvosuihke 30ml. Kirjoitin vähän aikaa sitten blogissani siitä, miten olen ihastunut työpäivien aikana käytettävään kasvosuihkeeseen. Olen myös kuullut, että kasvosuihke on tosi ihana viilentäjä ja ihon virkistäjä koska tahansa, ja rupesin miettimään, miten mukava sellainen olisi esimerkiksi Italiassa käsilaukussa mukana pidettäväksi. Kun viileään tottunutta suomalaista alkaa kuumottamaan, miten mukavalta tuntuukaan ottaa tämä kosteuttava ja ihoa suojaava suihke esiin. Sillä voi myös kiinnittää meikin, joten tätä voi käyttää useampaankin tarkoitukseen. Kyseessä on matkakoko, joten pullo mahtuu näppärästi pieneenkin laukkuun. Ja matkan jälkeen tämän voi halutessaan viedä vaikka sitten työpöydälle ja käyttää töissä. (Tuote on alennuksessa to 16.5. Normaali hinta 9,90 e, alennettu hinta 7 e).

*Avril Organic Puhdistusliinat 25 kpl. Varsinkin jos matkustaa lentäen ja pelkillä käsimatkatavaroilla, tulee kosmetiikkapurkkien kanssa nopeasti ongelmia (ja onhan niiden raahaaminen ympäriinsä muutenkin vähän rasittavaa). Siksi tilasin myös Avrilin luonnonmukaisia puhdistusliinoja nimenomaan matkakäyttöön. Kotona näitä en käyttäisi, koska ovathan ne vähän ylimääräistä roskaa, mutta ainakin Italian- ja Ranskan-matkoille aion ottaa nämä mukaan, niin purkkiarsenaali pienenee heti vähän. Näillä voi puhdistaa kasvoilta kaiken meikin, myös silmämeikin. (Tuote on alennuksessa Luonnonkosmetiikkapäivillä 15.5. Normaali hinta 5,90 e, alennettu hinta 4 e).

Kaikki muut valintani olivat aika käytännöllisiä ja ”järkeviä”, joten päätin tilata vielä jonkin jutun, joka vain toisi iloa ja jotain kesäisyyttä myös ulkonäkööni. Päädyinkin lopulta valitsemaan ihanan kesäisen kynsilakan!

*Avril Organic 7-Free Kynsilakka – Rose thé N°699. Avril 7-Free kynsilakat eivät sisällä formaldehydiä,ksyleeniä,hartseja, kamferia, ftalaatteja, parabeeneja tai tolueenia. Eli näiden kemikaalikuorma on huomattavasti pienempi kuin monien muiden kynsilakkojen! Ihastuin tuohon kesäisen hempeään ja puuteriseen sävyyn. Pakko päästä lakkaamaan kynnet pian! (Tuote on alennuksessa Luonnonkosmetiikkapäivillä su 19.5. Normaali hinta 4,95 e, alennettu hinta 3 e).

Ai että, nyt mä olen niin valmis lomalle! Niin henkisesti, kuin myös varustuksen puolesta. Kuvissa näkyy myös mun uusi bikien yläosa, joka odottelee jo käyttöään. Nämä olivat mun valinnat kosmetiikkapussin kesätäydennykseksi, mutta *Luonnonkosmetiikkapäiviltä löytyy hurjasti kaikkea muutakin meikeistä ihonhoitoon, hiustuotteisiin ja siveltimiin.

Yhdessä *House of Organicin kanssa haluamme myös ilahduttaa yhtä blogini lukijoista 50 euron lahjakortilla House of Organic -verkkokauppaan. <3  Voit osallistua lahjakortin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, mikä on suosikkisi *House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä. Muistathan laittaa mukaan toimivan sähköpostiosoitteen. Se näkyy vain minulle.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen 19.5.2019 mennessä ja palkinto arvotaan 20.5.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä. Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Onnea arvontaan! <3

-Netta (joka on nyt ihan kesäfiiliksissä)

Lue myös:

Flow Cosmetics – ihanaa luonnokosmetiikkaa Suomesta

Lovely Day – hellävaraista luonnonkosmetiikkaa

Upea kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki – Ayu Organics

kauneus iho suosittelen ostokset
Kommentit (43)
 1. Miia/budjettikosmetiikkaa
  15.5.2019, 20:31

  Mossan kasvovesi, sillä se taitaa muutenkin päätyä tilaukseen. 🙈 Koska tämänhetkinen kasvovesi loppuu pian ja tarvitsen uuden. Toki muutama muukin mossan tuote saattaisiva eksyä ostoskoriin. 🙄

 2. Ihania tuotteita! Ja hei, kiitos vinkistä, että aurinkorasvoja on saatavilla luonnonkosmetiikkana. Sille tulisi olemaan ensi kesänä myös itselle käyttöä. Ihan loistavaa, että aurinkotuotteita on myös luonnonkosmetiikkana! Se siis on ehdoton suosikkini näistä tuotteista. Ja olen mukana arvonnassa! 😊

  Ps. Harkitsen oikeasti tuon aurinkorasvaa tilaamista. Miten kuvailisit sen tuoksua/koostumusta? Imeytyykö nopeasti? Kiitos, jos jaksat vastata. 🙂

  1. Moi Ilona! 😊 Eikö ookin huippua, kun yhä useampia tuotteita saa luonnollisina – myös aurinkorasvaa. Itsekin oon ihan innoissani näistä tuotteista, ja eritoten nyt noista aurinkotuotteista! Testasin äsken tuota aurinkorasvaa, ja mun mielestä se ei tuoksu yhtään miltään. Kysyin vielä mun mieheltäkin ja hänkin oli samaa mieltä, eli tuoksuton on. 😊 Koostumus on mielestäni kevyt ja ”ohut”, maitomainen. Ja imeytyy mielestäni hyvin, mulla ei tosi paksut rasvat imeydy kovin helposti.

   1. Tuoksuttomuus ja keveys kuulostavat niin hyvältä, että täytyy laittaa tilaukseen tarjouksen aikana! Kiitos huipusta vinkistä! ❤️

    1. Mahtavaa! 🙂 Ja hei tosi kiva kuulla, että postauksen vinkeistä oli hyötyä <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *