Luonnonkaunis-messut tulevat – voita liput!

* Yhteistyössä Luonnonkaunis-messujen kanssa

Blogiani vähänkään useammin lukevat tietävät, että olen viime vuosien aikana siirtynyt yhä enemmän luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Olen testaillut monenlaisia uusia tuotteita, ja luonnonkosmetiikan puolelta minulla on ollut käytössä ainakin shampoo, hoitoaine, saippua, käsisaippua, kasvoputsari, kasvovesi, silmänympärysvoide, kosteusvoide, vartalovoide, kasvonaamio, hajuvesi, poskipuna, kulmaväri, huulipunia… Ja varmasti jotain muutakin. Sanoisin, että tällä hetkellä kaikesta käyttämästäni kosmetiikasta varmaan noin puolet on luonnonkosmetiikkaa. Pienin osuus lienee meikeissä, suurin puolestaan ihonhoidossa.

Kaikessa kosmetiikassa, kuten myös luonnonkosmetiikassa, tuotteita täytyy vähän hakea ja kokeilla, jotta löytää juuri itselleen sopivimmat tuotteet. Tuotteisiin ja tuotemerkkeihin tutustumiseen yksi loistava keino on mielestäni messut. Oli tosi mahtavaa huomata, että viime syksyn I Love Me -messuilla luonnonkosmetiikalla ja vastuullisuudella oli tosi iso rooli. Työskentelen itsekin kosmetiikka-alan yrityksessä, ja on ollut muuten aika mielenkiintoista huomata, että juurikin Suomessa nimenomaan luonnonkosmetiikka on iso juttu. Sen sijaan esimerkiksi Ruotsissa vegaaninen ja cruelty free -kosmetiikka ovat isoja juttuja, mutta itse sertifioitu luonnonkosmetiikka ei ole niin suosittua rapakon toisella puolella, kuin se meillä on. Tässä tunnumme siis olevan länsinaapureitamme edellä, ja se on hieno juttu.

Meiltä löytyy Suomesta tätä nykyä myös ihan omat messut luonnonkosmetiikalle. Luonnonkaunis-messut järjestetään Helsingin Kattilahallissa 22.-23.3.2019 ja esillä on vain aitoa luonnonkosmetiikkaa; sertifioituja ja suomalaisia, riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamia tuotesarjoja. Luonnonkosmetiikkabrändeistä esillä ovat muun muassa Acorelle, Avril, Ben&Anna, Benecos, Choice Finland, Ekopharma, Flow Cosmetics, Hurraw, Kaurilan sauna, Korento, Lavera, Murumuru, Zuii Organic sekä monia muita. Lisäksi Luonnonkaunis-messuilla päällä järjestetään luentoja muun muassa kosmetiikan turvallisuudesta, ekokampaamoista, kosmetiikan trendeistä ja aromaterapeuttisista öljyistä (ja monesta muusta aiheesta).

Olen itse odotellut näitä luonnonkosmetiikkamessuja innolla jo pidemmän aikaa, ja erityisesti odottamisen aihetta on antanut se, että olen menossa messuille yhdessä ihanan blogikollegani Lillin kanssa. <3  Ja onnekseni saan antaa myös jollekin teistä mahdollisuuden päästä messuille yhdessä kaverinne kanssa. Sain nimittäin Luonnonkaunis-messuilta arvottavaksi 2 x 2 lipun paketin.

Voit osallistua 2 messulipun paketin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Muistathan laittaa mukaan toimivan sähköpostiosoitteen! Se näkyy vain minulle.

Arvonnan järjestäjänä toimii Destination: Happiness -blogi. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen 18.3.2019 klo 23.59 mennessä ja palkinto arvotaan 19.3.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä. Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Voit tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagram-tililläni @nettafrancesca.

Paljon onnea arvontaan! Ja toivottavasti nähdään messuilla! <3

-Netta

Lue myös:

Luonnonkaunis-messuilla loistoseurassa

Vastuullisuuden iso rooli yllätti I Love Me -messuilla

Kommentit (2)
  1. Mukana ollaan! Olisi kivaa kyllä päästä ensimmäistä kertaa käymään Luonnonkaunis-messuilla.

  2. Tuonne olisi kyllä mukava päästä! Sattuu juuri sopivasti osumaan vapaatkin messujen aikaan. 😀

    lastdaysonearth (at) gmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *