KOTI SUOMI

  

Ihana Heinäkuu.

Mä oon kotona, Suomessa. Oon ollut jo kaksi viikkoa Helsingissä. Voinko kutsua Helsinkiä kodiksi? En ole kirjoilla täällä ja  olen asunut poikaystäväni kanssa retkeilyautossa viimeiset kuusi kuukautta. Tuntuu kuitenkin ihan hyvältä olla takaisin. Lensin Ranskasta Berliiniin ja vietin Berliinissä siskon luona muutaman päivän ennen kuin lensin Suomeen.

Olin koko ajan tulossa kesäksi Hesaan, koska kesä ja Hesa ja nyt täällä ollaan.

Matkalla ehti tulla monta kertaa koti-ikävä ja nyt on vaan ihana olla perheen ja ystävien luona. Porton auto murtautumisen jälkeen koin reissuväsymystä ja turhautumista, jonka takia kotiin tuleminen tuntui helpolta ja hyvältä. Huono tuuri sen kun jatkui Suomessa, sillä viime viikolla kun menin Liuskaluodolle mun puhelin  tippu veteeen kun lukitsin pyörää!! Onneks on iCloud ja kaikki kuvat ja muistot säilyi. Ärsytti silti. Puhuttiin vielä siskon kanssa samana päivänä siitä, että mä tarvisin uuden puhelimen, eli ehkä sen puhelimen oli tarkotus tippua.

Tuntuu toisaalta hassulta ja ehkä vähän tyhjältä, sillä Sami jäi vielä reissun päälle ja oltiin niin tiiviisti yhdessä joka päivä. Onneks ei oo pitkä aika ja Sami ajaa heinäkuun loppupuolella Suomeen.

” Tavalliseen” arkeen ja duuniin palaminen tuntuu osittain puuduttavalta ja vaatii vähän totuttelua puolen vuoden reissun ja itsensä aikatauluttamisen jälkeen, mutta oon niin iloinen ja onnellinen, että saan viettää aikaa perheen ja kavereiden kanssa. Myös mun työpaikasta ja eteenkin työkavereista! Oon jo monta kesää viettänyt Liuskaluodon Skifferissä töissä ja vaikka itse duuni on suht raskasta, niin oon valmis duuniin!

Asioita, joita odotin reissun jälkeen:

SAUNA: Sauna on yks parhaimmista Suomalaiskeksinnöistä! Reissun aikana olisi monen monta kertaa tehnyt mieli mennä saunaan ja peseytymään kunnolla.

RUISLEIPÄ: Vaikka valkoinen höttöleipä dipattuna oliiviöljyyn on ihanaa, tuntuu se myös mahassa. Nyt on ihana syödä kunnon ruis- tai kauraleipää ilman turvotusta.

YSTÄVÄT JA PERHE: Koti-ikävä?! Oli niin ihana nähdä perhettä ja kavereita pitkän tauon jälkeen.

RUOKAKAUPAT: Rakastan käydä ruokakaupoissa ja tehdä ruokaa. Suomessa on ihanaa, että pienistäkin kaupungeista ja kylistä löytyy isoja ruokakauppoja, josta löytyy lähestulkoon kaikkea.

HANAVESI: Suomalainen hanavesi on ihan parasta.

Ihana olla Suomessa!

-Noora

hyvinvointi mieli hyva-olo oma-elama
Kommentit (2)
 1. Tervetuloa!:) Mulle Helsinki on aina ollut koti, mutta matkoilta palatessa arvostan aina hanavettä ja Suomen hyviä ruokakauppoja, joista löytyy kaikkea mitä tarvitsee ja turvallisia ja terveellisiä vaihtoehtoja poikkeuksetta.
  Kiitos, kun muistutit taas, miten ihanaa on asua täällä.
  Mukavaa viikonloppua!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  1. Noorasusanna
   19.7.2019, 10:21

   Kiitos. Täällä on aina kyllä kotosaa.<3 Ja hanavesi on kyl parasta Suomessa!
   Kivaa viikonloppua sinne 😊
   -Noora

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *