Muutosta ilmassa

Mistä kaikki alkoi?

Olen aina halunnut matkustaa ympäri maailmaa, elää vapaasti ja tutustua uusiin ihmisiin sekä kulttuureihin. Tulen monikulttuurisesta perheestä ja matkustaminen on aina ollut iso osa suomalais-filippiiniläistä taustaista elämääni. Lyhyen työ- ja koulu-urani aikana olen matkustanut 24 eri maassa, pisimmillään viime kesänä kolme kuukautta Väli-Amerikassa. Kyseisen reissun jälkeen tuntui, että halusin tutkia maailmaa vielä pikkaisen enemmän.

Olimme poikaystäväni Samin kanssa haaveillut niin sanotusta ”van life” elämästä eli käytännössä asumista autossa, oli kyseessä retkeilyauto, matkailuatuo tai asuntoauto. Kyseinen elämäntyyli vaalii myös hitaampaa elämää ja minimalistisempaa otetta elämään. Suunnittelimme pitkään retkeilyauton ostamista, joka oltais tuunattu omanlaiseksi. Kateltiin erilaisia vaihtoehtoja, mutta mitään isompia päätöksia auton suhteen ei ehditty tehdä arjen kiireen keskellä.

Moni asia alkoi myös mietityttämään. Muun muasssa elämä ja matkustaminen niin pienessä tilassa, mitä tehdä vuokra-asunnolle Helsingissä ja miten duunit sen mahdollistaa?

Sami saikin sitten ainutkertaisen mahdollisuuden päästä tuottamaan BestCaravanille sisältöä ja työskentelemään sosiaalisen median kanssa. Kyseisen vuoden aikana on tarkoitus matkustaa ympäri Eurooppaa ja asua retkeilyautossa tutkien uusia paikkoja. Omaisuus piti karsia minimiin ja paljon asiaa oli hoidettavana ennen lähtöä. Lisäksi irtisanouduin työstäni ja siirsin vuokrasopimukseni siskolleni. Tuntuu edelleen isolta muutokselta, mutta aina pitää ottaa riskejä elämässä, eikö ?

IMG_4883.JPG

Sami  & Minä

Hauskaa oli se, kun joulun aikaan Samin sisko ennusti minulle Tarot koreilla. Helmikuun kortti oli jokseenkin sopiva tilanteeseen, Sauvat 4 ja se voidaan tulkita seuraavasti:

”Kortin henkilöt ovat jättäneet kaupungin muurit taakseen, ja kulkevat nyt avoimella maaperällä. Kuvan symboliikka voi viitata vapautumiseen tai vapaudentarpeeseen, rohkeuteen murtautua ulos vangitsevista tilanteista.”

Tarot on siis vanha kolmen hengen korttipeli, jota käytetään myös muun muassa ennustukseen. Kortit sisältävät erilaisia symboleja ihmisen elämästä ja sen tapahtumista. Tämä voi auttaa ihmisiä tiedostamaan elämän syvempiä tapahtumia.

Noora_Van_Vuosaari-5.jpgNoora_Van_Vuosaari-2-2.jpg

Startattiin reissu Helsingistä, mutta sitä ennen Sami kävi tekemässä pari kuvausreissua pohjoisessa mun järjestellessä vielä asioita kotona.

Tässä sitä nyt ollaan, ensimmäisellä stopilla Saksassa, Berliinissä siskon luona vielä muutama päivä ennen matkaa kohti Itävaltaa ja alppeja. En voi sanoin kuvalla miten innoissani olen tästä mahdollisuudesta toteuttaa itselleni tärkeitä asioita,  kokea ultimaattista vapautta nyt kun elämäntilanteeni sen mahdollistaa ja tietysti kokea kaikkea uutta!

– Noora

 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19917553/?claim=ru4wgt6epb9″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Kommentit (4)
  1. WOW! kuulostaa mahtavalta! Toivotan teille upeaa reissua! 🙂

  2. Hei tosi kiva kuulla! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *