I have a problem

Tämä saattaa kuulostaa vähintäänkin oudolta tai uskomattomalta. Minulla on käytössäni Nexplanon- ehkäisykapseli. Nyt epäilen olevani raskaana. Raskausoireita on tullut ja mennyt. Olen ollut kerran aiemminkin raskaana viikolle 7+4 asti, joten oireet ovat tuttuja. En muuten olisi varmasti edes epäillyt olevani raskaana, mutta nyt havahduin tunnustelemaan oloani ja toteamaan, että tämä olo on aivan kuin silloin kerran raskaana ollessani. Järkytykseni oli suuri. Etsin netistä tietoa kaikin mahdollisin tavoin. Voiko tämä tuntemus johtua hormoneista vai onko kyseessä todella raskaus. En ole tehnyt vielä testiä vaan odotan raskaustestin ohjeiden mukaan 19 päivää yhdynnästä eli enää 2 päivää pitää odottaa. Jännittää! Miehelleni en ole edes uskaltanut kertoa, koska tämä on todellakin aika outoa. Raskaus olisi todella toivottu ja olisin siitä enemmän kuin onnellinen, joten se saa jännittämään testausta entisestään, jos vaikka olenkin vain kuvitellut oireet.

En vain tiedä mitä tästä ajatella. Onko muita samankaltaisessa tilanteessa olleita? Tuo jatkuva ehkäisy varmasti saattaisi vaikuttaa mahdolliseen alkaneeseen raskauteen ikävällä tavalla. Se tarkottaisi kapselin poisottoa. Ja kauankohan tuo ehkäisy vaikuttaa vielä kapselin poisoton jälkeen? Ennen en kuitenkaan rupea kapselia pois otattamaan, kun tämä mukaraskaus on varmistettu. Huih!!

Pitäkääpäs peukkuja, että me saatais pikkunen ihminen <3 Olen aivan poissa tolaltani. Loma on täydessä vauhdissa ja minä vaan ootan, että aika kuluu ja saisin varmuuden tapahtuuko kohdussani jotain ihmeellistä.

Kommentit (1)
 1. canadian pharmacy
  20.5.2015, 11:27

  This is the perfect site for everyone who wants to understand
  this topic. You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that
  I really will need to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject that has been written about for decades.
  Wonderful stuff, just wonderful!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *