Viikot 8 – 17 HUPS

Oho, kävipäs kehnosti.. Epäilin kyllä että jotain taukoa vois tähän touhuun tulla, mutta ne odottanut et 9 viikkoa hurahtais ilman minkäänlaista kommunikaatiota. Siksipä pyydän jo etukäteen anteeksi että puuttuvat viikot kirjataan vaan listana asioista joita tapahtui, ensimmäistä kertaa. Ja tää on tajunnanvirtaa, eli ei ehkä ihan aikajärjestyksessä mutta kuitenni.

1. Vierailimme sateisessa Hangossa, kesäkauden viimeisellä viikolla.

Ja voi hemmetti että oli aika surullinen paikka. Viimeks oon käyny Hangossa Juhannuksena 2003, nukuin autossa ja ajatelin sen keikan jälkeen ettei Hangossa vierailu voi paljon kurjemmaksi muuttua. MUTTA, sateinen Hango elokuun lopussa on aivan totaalinen ghost town. Säälitti vaan Aussia kun olin sille hehkuttanut kuinka Hanko on kauheen pittoreski ja hurmaavan suloinen pikkukaupunki. No, se oli kyllä jotain aivan muuta. Kiitos vaan Hanko, mutta never again. Rantakaupungit on useissa maissa synkkiä paikkoja ellei oo mieletön helle ja jengiä joka paikassa. Ja sillon ne on yleensä niin täynnä porukkaa että sekin on jotenkin ikävää. Eli ne on nyt poistettu meidän matkalistalta hetkeksi. Paitsi Italiassa.

Ainoa superpositiivinen aisa oli kotimatkan ruokapysähdys. En nyt millään muista mikä mestan nimi on (joten tää on TOSI hyödyllinen hehkutus, urpo!) Saatiin kunnon suomalaista kotiruokaa (Hirviwallenberg ja muussia) ja paikassa oli ikivanha jukeboxi jota sai soittaa ilmaiseksi! No sehän oli tietysti täynnä 60-luvun suomihittejä!!! Huudatin ainakin kaikki Dannyn biisit, Rosvo – Roopen Tapio Rautavaaran tulkitsemana ja vanhan kunnon Kolmatta Linjaa…. Mulla oli hauskaa, Aussilla ei.

2. Kävin Liverpoolissa

Kauheesti museoita ja Beatles- hypeä. Ihan jees, mutta viikonloppu riittää. Kaupungin ehdottomasti vaikuttavin nähtävyys oli Central Library. Aivan mieletön rakennus ja koska kirjoista tykkään niin siinäkin mielessä upee. Ja mä en ehtinyt Paulin ja Johnin kotitalokierrokselle, joten siks tää on niin korkealle rankattu kokemus!

3. Tyhjensin vaatekaappeja

Kaksi jättimäistä kassia meni hyväntekeväisyyteen,  mutta silti tuntuu että a) kaapit on edelleen aivan täynnä b) minulla ei ole mitään päälle pantavaa

First world problems.

4. Kuuntelin Kentin uusimman

Ja tajusin et nehän on levyttänyt viime vuosina ihan hulluna ja multa on itse asiassa mennyt ohi KAKSI(!!) levyä ennen tätä Tigerdrottningenia. Nolotus. Varsinkin kun on varmaan ainoo bändi jonka oon nähnyt useammin kuin kerran ja oon jopa käynyt Hagnesta Hillissä ihan vaan kun ne on sieltä kotoisin.

5. Tajusin et olis pitänyt lukea yliopistossa sosiaalihistoriaa

En yleisesti oo mikään should’ve could’ve would’ve – tyyppi, mutta viime viikkoina oon useasti miettinyt tätä. Oon aina ollut todella kiinnostunut tavallisten ihmisten kohtaloista ja tunteista maailmanpolitiikan möyreissä. Ja sosiaalihissaan oli paljon helpompi päästä sisään, ni miks löin päätäni seinään sen poliittisen hissan kanssa kun nää oli molemmat Valtsikassa ja lopulta oli pakko ottaa saksa pääaineeks kun pol.hissan ovet eivät auenneet. Siis mitä?! Vaikka ehkä loppuelämän kannalta se saksa olikin ihan hyvä vaihtoehto, enkä oikeestaan digannu yliopistosta muutenkaan oikein yhtään. Mutta olisin varmasti tykännyt tost sosiaalihissasta ihan simona.

6. Kävin urheiluhieronnassa

Ei mulla muuta kuin että AUTS. Käyn suhteellisen säännöllisesti tavallisessa hieronnassa ja ajattelin et oon varmaan aika rento, paitsi ehkä hartioissa vähän kolottelee. Väärin. Alaselkä on aivan jumissa. Melkein aloin itkee. Pitäis kuulemma mennä parin viikon välein että saadaan solmut auki. En oo uskaltanut mennä takas.

7. Sain uuden passin, uudella nimellä

Vieläkin saan sydäreitä että kuka toi Mrs Clark muka on?!

8. Olin Thorpe Parkin ”Fright Night ” Halloween kekkereissä

Olin ainakin 7 eri vuoristoradan kyydissä, ekaa kertaa vuosiin. Ja vitsi että oli HAUSKAA!! Varsinkin pimeessä. Very cool

9. Onnistuin töissä!

Ei sinänsä etteikö ennenkin projektit oo menny putkeen, mutta mun eka tosi iso projekti valmistui syyskuussa ja palaute oli huippupositiivista. Hyvä minä! Että kannattiko pyöriä sata yötä sängyssä ja stressata tästäkin?!

 

hyvinvointi mieli liikunta ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *