Drinovci 🦋 Croatia 🌾

Šibenikistä matka jatkui kahdeksi yöksi Drinovciin. Meidän kolmas Airbnb -kämppä sijaitsi jonkinlaisessa pienessä maalaiskylässä peltojen, laventelipuskien ja aasien keskellä. Ekat villilaventelipuskat bongasin kun ajeltiin Drinovciin päin ja pitihän niitä jäädä tien varteen nuuskuttelemaan.. 👃  Asunto oli toodella hieno (ja otetaan huomioon että meidän kämppävalinnat on todellakin ollut edullisimmasta päästä). Ensimmäisenä iltana emäntämme Andan poika tuli koputtelemaan ovelle ja tuomaan itse leivottua kakkua.. 👌😁

Majapaikka sijaitsi aikalailla Krkan luonnonpuiston lähettyvillä. Krkan puisto on todella iso ja käytiin siellä muutaman kerran kahdesta eri suunnasta. Ensimmäiseksi päädyttiin puiston keskiosiin Roški slapille josta tässä kuvia.

Kun myöhään illalla saavuttiin takaisin majapaikalle oli etupihaamme ilmestynyt hellyydenkipeä aasi. Tällä en tarkoita matkakumppaniani vaan ihan oikeaa elukkaa joka nähtiin aiemmin naapurimme pihalla. Oli se vähän koominen näky ja tilanne, kun aasi seisoi narunpätkässä etupihalla. 💖🐴✨ Myös koko matkan ehdottomasti parhaat ruuat syötiin tässä kylässä. Anda suositteli paikallista yrittäjää joka valmistaa autenttista kotiruokaa käytännössä omalla pihallaan. Syötiin järisyttävän hyvä kahden hengen kalalautanen todellisessa rauhan tyyssijassa, omistajan massiivisen oliivipuutarhan keskellä.

1. Split ✈️ Croatia 🍊
2. Šibenik 🚂 Croatia 🍈
3. Drinovci 🦋 Croatia 🌾
4. Eye of the earth 🌊 Croatia 🌿
5. Krka Skradinski buk 🌴 Croatia 🏞️
6. Kaštela 🚌 Croatia 🌳
7. Trogir 🦑 Croatia 🍲

kulttuuri matkat rakkaus suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *