Arjen valinnoilla on väliä!

C4B74B2D-8D55-4B6D-92B3-C96640BEE8AD.jpeg

Maapallo ei kestä, jos jatkamme kuluttamista nykyiseen malliin. Maapallon tila pakottaa meidät pohtimaan omia valintojamme ja tekemään myös niitä tietoisemmin. Ympäristökuormitusta voi pienentää helposti omilla arjen valinnoilla elintasoa laskematta. 

Tässä blogissa ryhmä eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia naisia kirjoittaa eko-arjestaan sekä pohtii ekologista elämäntapaa omasta näkökulmastaan. Me, blogin kirjoittajat, kuvaajat, piirtäjät, tekijät ja suunnittelijat uskomme, että ekologinen elämäntapa on helpompi omaksua ja toteuttaa, kun ympärillä on muita samanhenkisiä. Totuttujen tapojen haastaminen on varmasti helpompaa yhdessä kuin yksin! 

Ympäristöystävällisten valintojen tekeminen edellyttää tietoa siitä, mitkä vaihtoehdot ovat oikeasti hyviä sekä kannustusta ja tukea näiden valintojen tekemiseen. Toivomme, että sinä löytäisit blogista vinkkejä ja inspiraatiota omaan eko-arkeesi. Ekologiseen elämäntapaan tutustuminen usein jo lisää onnellisuutta. 

Miksi me haluamme kirjoittaa blogia eko-arjesta? Kirjoitamme aiheesta, koska haluamme olla tuomassa esille ja tekemässä näkyväksi ympäristöasioita. Ajattelemme, että jokainen voi olla inspiroiva esimerkki muille. Pyrkimyksemme ei ole täydellinen ekoelämä, vaan ympäristöystävällinen elämäntapa pienin askelin ja valinnoin. 

Tervetuloa blogimme lukijaksi! 

 

Kommentit (1)
  1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, jään seurailemaan! Itsellänikin on tavoitteena ekologisempi elämäntapa, joten aihe kiinnostaa. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *