11

Cappucino Effect-blogin kirjoittaja Säde Straal haastoi minut viime kuun puolella 11 kysymyksen haasteeseen, jonka tarkoituksena on tuoda lisää näkyvyyttä alle 200 lukijan blogeille. Nyt olen vihdoin saanut aikaiseksi vastata tähän haasteeseen! Koska olen blogi n00b, ei minulla ole hajuakaan mistä tietää kuinka monta lukijaa blogeilla on, joten päätin itse haastaa mukaan mahdollisimman uusia blogeja.

 

11 kysymyksen haasteen säännöt:

 

 1.  Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
 2.  Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
 3.  Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
 4.  Haastettujen tulee valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa ja välittää tämä  haaste heille.
 5.  Sinun tulee kertoa blogissasi, ketkä haastat.
 6.  Et voi haastaa uudelleen sitä henkilöä, joka haastoi sinut.

     11 asiaa minusta: 

 1.  Saan suurta tyydytystä ostaessani karkkia, mutta kotiin päästyäni laitan ne kaappiin enkä suinkaan syö niitä, sillä en oikein välitä karkista.
 2.  Vihaan tavaroiden järjestelyä ja elän sekamelskan keskellä, mutta pidän muusta siivoamisesta. Inhoan likaa, ja pikkutarkka pesuaineella kuuraaminen on mielestäni hauskaa, joten asuntoni on aina puhdas mutta erittäin sekainen.
 3.  Naispuoliset ystäväni sanovat mm. olevansa ylpeitä siitä,  kun en ryntää suin päin uuteen suhteeseen vaan osaan nauttia sinkkuudestani, ja miten vahva olen kun en siedä miehiltä huonoa kohtelua (tähän kuvaan on tullut särö BC-miehen aikana), mutta miesystäväni ovat lähinnä alkaneet epäillä olevani sittenkin naisiin päin, kun eihän hetero nainen voi olla kahta vuotta putkeen ilman parisuhdetta.
 4.  Nautin yksinäisyydestä, ja kesäisin minusta on ihanaa kävellä ympäri Helsingin katuja seuranani vain omat ajatukset, ilman mitään tiettyä päämäärää. Silloin löytää aina jotain uutta.
 5.  Olin ennen katkera ja negatiivinen ihminen, mutta olen oppinut pois tästä. Analysoin tunteitani jatkuvasti ja pyrin karsimaan negatiiviset tunteet ja ajatukset pois, ja puhumaan niistä avoimesti. Jotkut sanovat, että annan anteeksi liian helposti ja olen liian lepsu, mutta negatiivisuus ja viha aiheuttavat eniten haittaa minulle itselleni, ja estävät minua olemasta onnellinen.
 6.  Sisimmässäni olen aina ollut kliseinen kiltti tyttö, mutta viimeisen parin vuoden aikana olen muuttunut seksuaalisesti vapaammaksi. Omasta mielestäni tämä on pelkästään hyvä asia, mutta tiedän ihmisiä jotka ajattelevat toisin. Ennen seksi oli minulle iso juttu, en olisi voinut kuvitellakaan päätyväni harrastamaan yhden yön juttuja.
 7.  Olen hyvin itsekäs ihminen, mutta pyrin muuttamaan tämän piirteen itsessäni ja käyttäytymään toisin. Kysyn itseltäni usein, ”arvostatko itseäsi enemmän jos teet tuon valinnan?” ja jos vastaus on ”en”, pyrin valitsemaan toisin.
 8.  Jos en ole jossain asiassa heti loistava, turhaudun pian ja jätän sen. Kaikille harrastuksilleni on siis käynyt näin, enkä ole kovin hyvä missään.
 9.  Vihaan sitä kun minua tullaan neuvomaan pyytämättä. Vaikka tietäisin neuvojan olevan oikeassa, teen juuri päin vastoin kuin miten hän sanoo. Todella huono tapa sekin.
 10.  Käytän aivan liikaa kahvia ja tupakkaa. Haluaisin oppia elämään ilman kumpaakin, mutta en tiedä miten. Motivaatio ei ole tarpeeksi kova, enkä pysty lopettamaan mitään seinään.
 11.  En syö punaista lihaa, mutta en mainitse tätä kenellekään ellei ole pakko tai ellei sitä kysytä suoraan. Nimittäin poikkeuksetta vastassa on kysymystulva: ”Mikset syö? Miten voit syödä vaikka kanaa? Eikö kanojen elämä säälitä? Onko kanat vähemmän arvokkaita eläimiä kuin lehmät?” ja sitten hirveä päteminen lihatuotannosta ja proteiiniarvoista. Joko minua yritetään käännyttää täysin kasvissyöjäksi, tai sitten täysin lihansyöjäksi. Ensimmäiset muutama vuotta jaksoin kysymyksiin vastata ja aiheesta väitellä, mutta näin kymmenen vuoden jälkeen olen täysin kyllästynyt ja vastaan vain lyhyesti ”koska en halua syödä punaista lihaa”, ja siinä se. Muihin kysymyksiin en vastaa mitään.

  11 haastajan kysymystä 

 1.  Lapsuuden sankarini oli isäni. Isä oli minulle yli-ihminen, paras kaikista, täydellinen. Isässä ei ollut mitään vikoja ja halusin kaikkien tietävän, kuinka hurjan hieno ihminen isäni oli.
 2.  Lempiherkkuni on vuohenjuusto. Etenkin paistettu vuohenjuusto. Oih, salaatti jossa on mansikoita, mintunlehtiä ja vuohenjuustoa… Nam! Mitä se on se ruskea kastike joka noissa salaateissa usein on? Ei mikään balsamico, vaan sellainen makea?
 3.  Taito, jonka haluaisin hallita voisi olla vähän mikä vain… Olisi hienoa olla tosi hyvä edes jossain. Mutta eniten tahtoisin ehkäpä osata soittaa jotain (erikoista) instrumenttia, tai laulaa. Olen surkea laulaja.
 4.  Viimeisin korvamadokseni kotiutunut biisi oli Sweat (A La La La Long)
 5.  Kirja vai tablettitietokone ei ole mikään vaikea kysymys: ehdottomasti kirja. En voisi koskaan kuvitella lukevani e-kirjaa. Kyllä pitää olla oikeat sivut joita käännellä, eikä ole hyvä koko ajan tuijottaa ruutua.
 6.  Lempileikkini oli lapsena ehdottomasti kirkonrotta. Olisin halunnut leikkiä sitä kaiket päivät, muut pihan lapset jo vähän kyllästyivät siihen kun en miltei muuta malttanut leikkiä. Sitten jos/kun itselläni on lapsia, meillä leikitään kirkkistä koko ajan!
 7.  Suihkun ja kylvyn välisessä taistossa kylpy voittaa 6-0! Kaipaan sitä aikaa kun minulla oli muutaman vuoden ajan oma kylpyamme… Ostin hulluna Lushista kylpypalloja sun muuta hauskaa ja talvella koulun jälkeen oli ihanaa päästä suoraan kuumaan kylpyyn.
 8.  Bravuurini ovat lasihelmistä tehdyt korut. Teen niitä harvoin, mutta nautin niiden tekemisestä. Annan niitä usein lahjaksi ystävilleni, mutta hienoimmat pidän itselläni. Ironista on, että käytän koruja erittäin harvoin.
 9.  Turhake jota ilman en voi elää on älypuhelin. Ennen kuin sellaisen sain, minulle riitti vallan mainiosti mahdollisuus soittaa ja lähettää tekstiviestejä, enkä muuta kaivannut. Mutta kun olin älypuhelimeen tottunut, ja jouduin viemään sen huoltoon, tuntui aivan kamalalta käyttää vanhaa Nokiaa! Miten kukaan on koskaan päässyt mihinkään ilman reittiopasta?!
 10.  Ruusukuppi, hupimuki vai termospullo..? Kyllä se on hupimuki. Vaikka en niistäkään välitä. Ruusukupeista tulee mieleen vain ne pikkiriikkiset posliinimukit joiden korvaan ei mahdu sormi ja niihin saa vain pienen tilkan kahvia. Isot, tyylikkäät kahvikupit ovat se juttu. Termospullot ovat vain eräretkeilyä varten, eli en käytä niitä koskaan.
 11.  Pyjama, yöpaita vai pelkkä parfyymi? Rakastan kunnon nightgown meininkiä. Minulla on kauniita yöpaitoja, joissa tunnen itseni prinsessaksi. Mutta kylminä öinä käytän toppia ja pyjamahousuja, ja joskus innostun menemään nukkumaan isossa t-paidassa. Kuumina kesäöinä tai jos on mies vieressä nukun alasti, oli sitten parfyymiä tai ei.

  11 kysymystä haastetuille 

 1.  Mikä on epärationaalisin pelkosi?
 2.  Mikä oli lapsena unelma-ammattisi?
 3.  Mikä fiktionaalinen hahmo haluaisit olla?
 4.  Mistä paheesta haluaisit päästä eroon?
 5.  Mikä on lempi jäätelösi?
 6.  Kaupunkiloma, rantaloma, vai seikkailuloma?
 7.  Mihin eläimeen samaistut eniten?
 8.  Jos tekisit dokumentin, mistä aiheesta sen tekisit?
 9.  Omena- vai appelsiinimehu?
 10.  Jos nyt aloittaisit uuden harrastuksen, mikä se olisi?
 11.  Alkuruoka, pääruoka vai jälkiruoka?

  11 blogia jotka haastan 

 1.  Kahdesta kolmeksi
 2.  Fit As A Fiddle
 3.  Ikuinen muukalainen
 4.  Mej it be Delicious
 5.  I am Jessica.
 6.  Aja hiljaa isi
 7.  Ina
 8.  bittersweettastesofnorth
 9.  Just a little human being
 10.  Ruusuvirtaus
 11.  When You’re Strange
Kommentit (3)
 1. Vuohenjuustosalaatin kanssa käytettävä kastike on balsamicoa sekin,
  jotenkin vaan paksunnettua ja makeutettua (ja sairaan hyvää), löytyy ihan
  tavallisista kaupoista muovisissa, muutaman desin (?) pulloissa.

  Todella ihana blogi muuten, kivaa ja mielenkiintoista luettavaa! 🙂
  Olisi kiva vielä, jos alusta löytyisi jonkinnäköinen esittely kirjoittajasta
  yhdessä paketissa, vaikka aika hyvin tuotkin taustojasi ja historiaasi
  esiin teksteissä.

  Kiitos tästä!

  1. KIITOS! Vuosia olen etsinyt vastausta tuohon kysymykseen!

   Ja erittäin hyvä huomio, kammoksun esittelytekstien kirjoittamista (Tinderin tekstikohdan jätin tyhjäksi) mutta täytyypä ryhdistäytyä ja ottaa se asiakseni.

 2. Mahtavaa ittensä analysointia ja rehellisyyttä sun vastauksissa! Pitääkin miettiä hetki pitempään myös omiani, niin ei tuu mitään ihan turhaa diipadaapaa 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *