En ole koskaan… -seuraleikki voi sekoittaa pään

En ollut ikinä kuullutkaan  En ole koskaan….-seuraleikistä, kunnes törmäsin sen ideaan blogimaailmassa. Jos oikein näistä ymmärsin, voittaja on se, joka kertoo sellaisen ”En ole koskaan…” -jutun, jota kaikki muut ovat tehneet, nähneet tai kokeneet.

Kirsikkapuun kukintoAsia vaati hieman perehtymistä. Tiedonhaku kertoikin periaatteet tarkemmin: Kyseessä on ns juomapeli. Kukin osallistujista sanoo vuorollaan asian, jota ei ole koskaan tehnyt aloittamalla lauseen ”En ole koskaan…”. Jos joku seurueesta on näin tehnyt, ottaa tämä henkilö huikan juomastaan. Jos kaikki  ovat tehneet näin, paitsi siis asian esittänyt, ottavat he tuplahuikan. Mikäli kukaan ei ole näin tehnyt, ottaa asian esittänyt huikan juotavaa.

Että kuka tässä voittaa? Se, jolla pää ja ajatus pysyy selkeänä? Vai kuka? Oli niin tai näin, mietin millä asioilla peliin lähtisin. Löytyihän niitä muutamia.

En ole koskaan …

…tehnyt laskuvarjohyppyä. Enkä aio edes yrittää. Sama koskee benji-hyppyä.

…syönyt ostereita, en missään muodossa. Perusteita ei tarvita. Iljettää ajatus nielussa potkaisevasta elollisesta olennosta.

…nyplännyt pitsiä. Vaikka teen mieluusti käsitöitä, nypläys menee yli ymmärryksen. Ja sitä paitsi pitsit ovat niin lääst siison, lisäksi vaikeasti huolettavia esim lakanoissa (niitäkin on, anopin ja äidin lahjoina saatuja).

…sukeltanut sukelluslaitteen avulla.

…viljellyt mansikkaa.

…ollut putkassa.

En tiedä, miten pärjäisin, mutta viis siitä. Luulen, että en uskaltaisi peliin oikeasti ryhtyä. Siinä on vaarana , että huikkaa joutuisi ottamaan enemmän kuin pää kestäisi.

Elämä on.

Terveisin EijaL

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (2)
  1. Kolme shottia olisin sinun kanssasi pelatessa päässyt/joutunut vetäisemään 🙂
    Olen käynyt laitesukeltamassa, pienimuotoisesti viljellyt mansikkaa ja putkassakin olen aikaa viettänyt (vapaaehtoisesti) 😀

    1. Aika hyvä tulos olisi ollut! Ehkä pää olisi vielä kestänyt! Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *