Hääpäivästä toiseen

Meillä ei juurikaan hääpäivää (eikä juurikaan muitakaan juhlapäiviä) vietetä. Toinen muistaa, toinen ei. Vuosien varrella on kuitenkin toinen oppinut, että jos toinen on jostakin syystä hiukan ärtynyt tai muuten outo, niin tuo toinen kurkistaa sormuksesta, että ei kai vaan ole  kyseessä hääpäivä. – Jostakin syystä tuo sormus  ei hevillä  nykyisin lähde sormesta, eli sekin kortti on sitten käytetty.

Oli miten oli, huomenna on hääpäivämme. Saldo on 29 vuotta. Saapi nähdä, miten käy. Jos vanhat merkit paikkansa pitää, mitään ihmeellistä ei tapahdu. Siitä on kokemusta nuo 29 vuotta.

Aikoinaan ehdotin, että tämmöiset tärkeät päivät kuten hääpäivä ja esimerkiksi puolison syntymäpäivä kannattaisi merkata allakkaan.  Siihen perinteiseen työsalkussa mukana kulkevaan.  Joskus innokkaana tein itse krusaaliset merkinnät kotiprofessorin allakkaan. Enää en.

Mutta huomenna se selviää.

Ihan varmuudeksi kävin hankkimassa hääpäiväkimpun. Kukkakauppias Janette niin tietää tilanteen. Lämmittää mieltä. Olikin kaunis kimppu.

Elämä on.

Terveisin EijaL

Kuva E Luoto/Kimppu Kukkakauppa Pasadena

puheenaiheet parisuhde ajattelin-tanaan ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
  1. Äitienpäivä, hääpäivä, retki mökille mukavinta. Viikon kohokohdat.
    15.5.2022, 10:25

    […] yksiköstämme 50 % muisti asian. Ei siinä mitään, mutta uumoilin, että viime vuodesta olisi tullut mieleen kirjata asia almanakkaan. Onneksi oli äitienpäiväkukkia […]

  2. Dagen efter – Elämä on | Lily
    12.5.2021, 17:01

    […] ja samaan päivään osuvan hääpäivän yhdistelmä oli mitä mukavin. Tosin kotiprofessori arvailujeni mukaan ei jälkimmäistä muistanut. Heräsin tuon tärkeän päivän aamuun jo varhain, mökillä kuului linnunlaulu ja ulos houkutti […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *