Mun fiilikset just nyt

Heippa! 

Mie ajattelin nyt kirjoittaa ihan rehellisesti mun tän hetken fiiliksistä. Kirjotin aiemmassa postauksessa siitä,että haluan olla rehellinen ja kirjottaa myös niistä päivistä kun fiilis ei oo mikään hyvä. En siis halua esittää mitään,vaan ihan vain tuoda esiin myöskin sen ettei elämä ole aina helppoa ja erilaisia tuntemuksia tulee. 

Niinkun oon kertonutkin,niin oon hyvin herkkä ja reagoin vahvasti tunteella asioihin. Tiiän myös välillä ylireagoivani asioihin ja liiankin helposti otan asioista itteeni,mikä taas aiheuttaa ahdistusta ja stressiä. Mikä ei tietenkään ole hyvä asia,sillä se ie fiilikset tosi alas ja lopulya sekin alkaa vain stressata. 

En edes tiedä tuleeko tästä julkaisukelpoinen postaus. Tää on luultavasti melko sekava ja ehkä vaikeaselkoinenkin. Katsotaan nyt. Kirjotan blogiin sen vuoksi myös näistä mun huonommista fiiliksistä,että se on mulle tapa käsitellä asioita. Jollain tapaa se myös terapoi ja selkiyttää ajatuksia. kun ne saa ulos omasta päästä. Teidän ei ole pakko lukea näitä tämäntyyppisiä postauksia,voitte myös skipata ne. Mun blogissa on myös muunlaista sisältöä. 

En myöskään tee näitä hakeakseni huomiota. Se i missään nimessä ole mun tarkoitus,vaan ihan vain kertoa rehellisesti asioista. Sillä miksi mun pitäisi piilottaa itsestäni se puoli,onhan sekin osa minua ja mun elämää. Ei aina vaan voi olla hyvä päivä. Joskus tunteet vain heittelee eestaas. 

Eli kuten varmasti olette ymmärtäneet tosta alusta jo,niin juuri tänään mulla ei ole mikään paras mahdollinen fiilis. Kaikki on sinänsä ihan hyvin,ei siis mitään hätää ole. Jotenkin vain on omat fiilikset nyt aika maassa,mutta eiköhän tästäkin selvitä jälleen. Joskus täytyy vain taistella itsensä läpi huonojen päivien. Kai se on niinkin,että jos ei ole huonoja päiviä niin ei osaa nauttia sitten niistä hyvistä päivistä. Ja eikai kenenkään elämä voi olla vain ruusuila tanssimista ja ina niin super helppoa ja mukavaa,vai voiko??

 

Jos voi,niin miksi sitten mun ei voi…Siinä se vasta kysymys onkin. Miksi mun elämän täytyy olla tietynlaista,miksi asioitten täytyy mennä vaikeasti ja monen mutkan kautta,sitä en ymmärrä…No toisaalta on monia asioita joita en ymmärrä että se siitä sitten taas, Mikähän järki tuossa äskeisessä lauseessa edes oli,well no tästä postauksesta huomaa erittäin hyvin sen että joskus mun teksteistä tulee sekavia ja niissä ei välttämätä ole mitään järkeä. Sekin riippuu ihan mun fiiliksest ja päivästä. 

Mulla on sellasia päivi, kun en vaan jaksa. Haluan vain jäädä sänkyyn nukkumaan, Ja huonoja päiviä saattaa jatkua monta päivää putkeen,tai sit välissä saattaa olla myös pari hyvää päivää ja sit on taas huono.  

 

Tavallaan mulla on asiat hyvin,mulla on muutama hyvä ystävä ja ihana poikaystävä,uusi koti. Siksi välillä ite mietin,et miten vaan elämä voi välillä ahdistaa niinpaljon. Täytyy taas lähteä yrittämään tasapainottaa elämää,ei muuten tästä tule mitään. Jostain tämä ahdistus vain tulee, tämä ei aiheena ole mikään helppo mulle.  Mutta yritän tuoda mun ajatuksia esiin silikin. 

Kertokaa osaatteko samaistua,tai ootteko läpikäyneet mitään samantyylisiä ajatuksia?

 

 

Kommentit (2)
  1. Sanna / Pancake Palace
    20.4.2018, 16:53

    Niinhän se on aina välillä meillä kaikilla, että on yksinkertaisesti paska fiilis eikä mikään mene hyvin. Musta tuntuu, että välillä tekee ihan hyvääkin vaan velloa kurjuudessa ja itsesäälissä ja vaan valittaa kun kaikki menee päin persettä. Sitten nukkuu yön yli, ja aamulla vähän jo naurattaa, miten sai jokaisesta pienestä vastoinkäymisestä niin suuren draaman aikaan. Tuollaisina päivinä mäkin harrastan juuri tällaisia postauksia, joihin saan vuodattaa sitä omaa huonoa hetkeä. It’s okay not to be okay <3

    1. Kiitos kommentista! Jep, totta. Kyll sitä välillä iteki seuraavana päivänä miettii et miten vaan välillä voi olla niin maassa. No se on elämää…Kiva,kun joku muukin harrastaa tän tyyppisiä postauksia,well its okay. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *