Kevään sisustusprojekti

Ostimme loppuvuodesta 2012 rivitaloasunnon, jota  remontoidessa meni koko alkuvuosi .Edellinen remontti oli tehty joskus 70-luvulla, onneksi sentään putkiremontti oli tehty ja sitä myöten wc ja kylpyhuone oli remontoitu 2011. Laitan remonttia edeltäviä kuvia myöhemmin. Onneksi mieheni isä on arkkitehti ja muutenkin remontoinnin moniosaaja. Ilman hänen apuaan tämä( kin ) remontti olisi todennäköisesti jäänyt toteutumatta. Hauskinta tietysti oli sisustuksen suunnittelu ja toteutus.Tai no, suunnitelmat muuttuivat jatkuvasti ja lopputuloksesta tuli kokoelma asioita, jotka sattuivat sillä hetkellä miellyttämään. Hyvä näin. Olen aiemminkin ollut kiinnostunut sisustamisesta, mutta nyt pääsin aloittamaan alusta kun uudesta kodistamme tuli aika eri tyylinen kuin edellinen asuntomme. Sisustushan ei tosin koskaan ole valmis, vaan aina on jotain, mitä haluaa muuttaa. Remontin viimeistelykin on vielä osittain tekemättä, mutta sehän kuuluu asiaan.

Freetoimittaja ja kuvausjärjestelijä Maija Tiensuu kävi kuvaamassa kotiamme ja jäljempänä on hänen ottamiaan näytekuvia, katsotaan kiinnostuuko joku sisustuslehti tekemään artikkelin.Maijalle saa mielellään lähettää kuvia erilaisista kodeista, maija.tiensuu@kolumbus.fi

Kaksi asiaa, jotka olen tajunnut sisustaessani kotiamme:

1. Siivoa kaikki pienetkin sotkut HETI kun mahdollista. Jos seinässä on mutaa, se kannattaa pyyhkäistä vaikka kello olisi jo puolenyön. Näin välttyy suursiivouksilta joiden ajatteleminenkin väsyttää niin paljon ettei pysty ryhtymään toimeen ollenkaan.

2.Jos kadehtii muiden sisustuksessa jotain, kannattaa pyrkiä saamaan kateuden kohde itselleen sen sijaan, että rypee huonoissa fiiliksissä. Aina tämä ei tietenkään ole mahdollista, mutta silloin voi käyttää luovuuttaan ja soveltaa jotain saamaansa ideaa hieman toisella tavalla ( pienemmillä kustannuksilla ). Paljon voi myös ommella itse tai tuunata edullisia asioita hienommiksi. Alkuperäisestä kateuden kohteesta sattaakin tulla jopa vähemmän kiinnostava, kun itse on onnistunut luomaan jotain oikein persoonallista.

Tässä siis ensimmäinen postaukseni ikinä, tästä se lähtee!Toivottavasti edes joku kiinnostuu lueskelemaan ajatuksiani jatkossakin. Aion kirjoittaa paljon muustakin kuin sisustamisesta.

Viikonlopun kunniaksi ja blogini ”avajais”biisiksi suosittelen:  Ratsia: Elämän syke. Mukavaa lauantai-iltaa!

Raput.jpg

Briot.jpg

Keittiö_ ja ruokailutila.jpg

keittiö_.jpg

Lastenhuone 2.jpg

Lastenhuone.jpg

Olohuone.jpg

Olohuone_2.jpg

Ruokailutila.jpg

ruokailutila1.jpg

 

 

Kommentit (9)
  1. Ihana ja kivannäköinen koti teillä. Jään seuraamaan kirjoituksiasi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *