3/7

sivu.jpg

Kolmas kuukausi paria päivää lukuun ottamatta done ja Tiitin toiveesta kuvituksena ovat nämä verrokkikollaasit. Valkkasin sivukuvan avaukseksi, koska siinä kehitys näkyy ehdottomasti parhaiten! Koivet ja keskivartalo ovat menneet mukavasti kasaan, mutta kyllä sitä hommaa vielä löytyy seuraavan neljän kuukauden puhteiksi.

Tämä kuukausi on kulunut vapaammin syödessä, koska olen testaillut miten kroppa reagoi suurempaan kalorimäärään, suurempaan hiilarimäärään, tiheämpiin herkkupäiviin yhdistettynä tiukempiin viikkoihin, erilaisiin proteiininlähteisiin jne. jne.

Löysempi syöminen on tosin johtanut todella suoraan siihen, että olen myös herkutellut useammin. Tässä on ollut synttäreitä ja häitä sun muita tärkeitä kissanristiäisiä, missä olen vaihtanut suosiolla vapaalle ja nauttinut elämästä vähän enemmän, kuin projektin aluksi suunnittelin. Henkinen saldo on huipussaan! 

Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että kroppa olisi hieman paremmin mukana tässä mun päänsisäisessä meiningissä, eli odotan huhtikuulta suuria ja aion jatkaa PK-seudun hyvää treeniputkea. Kaverit siellä ruutujen takana hoi, rääkkitreenejä tarjossa myös huhtikuun aikana!

 

etu.jpg

Etukuvat eivät ainakaan omaan silmään kerro juuri mitään, koska tuossa kakkoskuvassa olen päättänyt pusertaa itseäni kasaan käsivoimin.. Suurimmat ongelmat etupuolella tosin liittyvät tuohon vatsan seutuun, joka tuntuu kutistuvan hyvin hitaasti verrattuna selkäpuolen ja jalkojen läskeihin.

Typerä maha! Vielä minä sinulle kaapin paikan näytän. Mulla ei ole koskaan, ei edes 52kg laihaläskiyden tietämillä (ylläri) ole ollut flättiä mahaa.. Mitään näkyvää ja rasvatonta sixpackia en havittele, mutta olisi mukavaa etten kantelisi mukana minkäänlaista selkeää etureppua. Pieni naisellinen pyöreys ei ainakaan ajatuksen tasolla haittaa.

Paino heilahti maaliskuun aikana reilun kilon alaspäin, mutta tämän kipeysviikon aikana se oli luonnollisesti tullut takaisin 😀 Nesteitä, tiedetään. Tulkoot vaan niin jaksan tiistaina pumpata salilla kuin raivohullu! Huomenna menen vielä mökille tankkaamaan äidin pääsiäislammasta.

 

taka.jpg

Helmikuun alusta ei selkäkuvaa löytynyt laisinkaan, mutta aletaan kerryttää niitä tästä eteenpäin. Tuo lantion seutu saisi mennä sivusuunnassa hieman kasaan, mutta kasvaa ulospäin siinä toisessa 😉

Mitäköhän muuta mulle tulisi nyt mieleen… No ehkä se, että ensi kuuhun kuuluvat myös pidennetyt aerobiset ExtremeRunia ja Naisten Kymppiä silmällä pitäen. Pitää siis keskittyä hyvään tankkaukseen ja pitää sormet ristissä sen puolesta, että lisääntyvä aerobisen määrä pistää seuravat pari kiloa läskiä liikenteeseen.

Olen ihan varma, että aiempien kuukausien postaukset ovat olleet jotenkin syväluotaavampia ja analyyttisempia.. Ehkä tämä kuvastaa paremmin keväistä olotilaani. Hyvä boogie, energiatasot ja aurinko paistaa, niin mitä sitä turhaan kaivella liian syvällisiä ^_^

Kommentit (6)
  1. Tosi hienoa 🙂 Että tuli hyvä mieli kun pääsi taas lukemaan sun postaukset pääsiäisen jälkeen, etenkin kun alkaa taas tervehtymään ja pääsisi itsekin liikkumaan pikkuhiljaa 🙂

  2. Mun mielestä noi kädet on aika vahvasti myös mukana projektissa ja siis niistä näkyy muutos! Tsemppiä jatkoon, mielenkiintoista nähdä se lopputulema!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *