4/7

kuva_otettu_2.5.2013_klo_10.57_5.jpg

Neljä kuukautta erinäistä suunnitelmallisempaa elämänhallinta- ja painonpudotusrumbaa takana, ja nyt tämä homma vasta lähtee käyntiin, siis oikeasti..

Tällä hetkellä tuntuu tavallaan siltä, että olisinpa saanut tällaista apua jo tammikuussa, etten olisi joutunut hakkaamaan päätäni seinään ja tuskastelemaan rasvan jumitusta. Toisaalta, jos en olisi siivonnut ja tarkkaillut ruokavaliotani, nämä uudet kokeilut tuntuisivat varmaan aivan karmeilta!

Viimeisen viikon ajan olen elänyt vatsan reistailun takia lähinnä riisillä, kanalla, oliiviöljyllä ja itsetehdyllä raakasuklaalla, ja paino on humpsahtanut vihdoinkin henkilökohtaisen 80kg haamurajan alle. Tuon kilomäärän nurkilla olen heilunut kohta vuoden. Välillä paino on kivunnut lähemmäs 84kg ja välillä pysynyt tiukasti 80,4 kohdalla, mutta sen alle ei olla menty, vaikka olen yrittänyt mitä.

Kehon koostumus on muuttunut tämän vuoden aikana huimasti, mutta ihminen on tyhmä ja tahtoo tuijottaa kaiken muun lisäksi myös vaakaa, vaikka se ei oikeasti kerro juuri mitään.

Enemmän tämä aamu on siis ollut sellaisen henkisen juhlan paikka, koska suurta osaa tässä kilomäärässä pelaa se, että olen ollut tämänpäiväisen tähystyksen vuoksi nestepaastolla vajaan kaksi päivää ja kroppani on typötyhjä 😀

Tässä kuitenkin muistutus parin vuoden takaisesta minusta, jolloin kropassa oli rasvaa varmaan n. 15kg enemmän, kuin tänä päivänä.  

 

kuva_otettu_22.06.2011_klo_02.21_6.jpg

Vähän pehmoisempi Saara ja oiva poseeraus, missä rasva näyttää asettuvan ihan fiksuihin kohtiin ^_^. Muistelen tuon kuvan tyttöä lämmöllä, mutta tiedän että hänkin olisi onnellinen jos tietäisi mitä tulevaisuus pitää sisällään.

Tämä blogi täyttää reilun viikon päästä 1v. ja pakko kyllä rehellisyyden nimissä sanoa, että vuosi ei ole kulunut ihan kuten suunnittelin. Tahtoisin, että olisin onnistunut jo blogin aloittaessani hyvin kulkeneessa projektissani vielä paremmin ja esittelisin teille nyt täydellisyyteen viriteltyä beach bodyani, sekä helppoja vinkkejä sen saavuttamiseen.

Jonkin geenien tahi syömishäiriöiden aiheuttaman riemuvoiton takia mun kroppani vaan on vähän klesa ja vaatii erilaiset aseet. 

Ja sitten toisaalta, jos ja kun teidän joukossanne on monia aivan samojen ongelmien kanssa painivia, voin vain toivoa että näistä mun kokeiluista ja harha-askelista on teille hyötyä ja vertaistukea 🙂

 

kuva_otettu_2.5.2013_klo_11.33_10.jpg

Mun toukokuuni on siis täynnä uusien ruokien kokeilua ja muutaman juoksutapahtuman jännittämistä.

Juuri nyt mua taas kauhistuttaa ajatus ExtremeRunista, koska viimeiset pari viikkoa ovat sekoittaneet mun pakan niin täysin. Lähden kuitenkin hyvillä mielin ja rohkeasti kohti tuota 16km rataa ja selvitän, miten pitkälle sisulla pääsee!

Kuun aikana saan toivottavasti myös syödä muutakin, kuin riisiä ja kanaa ja täten myös jakaa ja soveltaa uusia ruokailutapojani teidän suuntaanne. Ajattelin myös käydä läpi sitä, miten ruokavalioni on viimeisen vuoden aikana muuttunut ja pohtia, miksi ajatus siitä että en enää koskaan syö yhtäkään donitsia ei enää kauhistuta.

Tulevien synttäreiden tiimoilta olen tehnyt tälle blogille hieman kehityssuunnitelmia ja muuta uutuudenkarheaa ideointia, mutta eniten mua kiinnostaa se, mistä te haluatte lukea. Kertokaa siis kommenteissa mitä kaipaatte enemmän ja mikä ei kiinnosta tippaakaan. Itse ehkä kaipaan hieman dynaamisempaa kirjoitustaitoa, ettei kaikki olisi aina tällaista ajatuksen virtaa 😉

 

Elämäni Kunnossa uudistuu! Mitä näistä jutuista tahtoisit lukea enemmän / vähemmän?

Mitkä muut aiheet kiinnostavat?

  • Omat treenit / oma elämä

  • Treenimuoti / treenivarusteet

  • Ruokavalio / reseptit

  • Lajikokeilut

  • Treeniohjelmat

Kommentit (58)
  1. Ensinnäkin haluan kiittää sinua ja blogiasi, motivaatio löytyy kummasti kun lukee sun blogia ja sen jälkeen heti tekee mieli lähtee salille! 🙂

    Minua kiinnostaisi se, että miten pystyit aloittamaan terveellisen ruokavalion..? Viikko ilman suklaata on minulle ihan tuskaa..?! Myös saliohjelmat ja yhteenveto viikon treeneistä ois jees!

  2. Lajikokeilut ja treenivaatteet ja -varusteet ainakin kiinnostais 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *