Arvonta: Unelmiesi Elämä -workshop!

dreamlife.jpg

kuva täältä – ei liity postauksen aiheeseen  

Hei ja pahoittelut hiljaiselosta!

Pakkolepoa tuli unenpuutteen ja kiireen vuoksi kahden päivän verran, joten eipä minulla olisi mitään tähdellistä raportoitavaakaan ollut 🙂 Hyvittelynä tästä ajattelin polkaista käyntiin tämän blogin ensimmäisen arvonnan! Yläpuolella näkyvä kuva ei liity aiheeseen mitenkään, vaikka olisihan se kivaa saada oikeat palikat täydellisen elämän rakentamiseen limenvihreässä pahvilaatikossa.. 

Työkaluja oman tulevaisuuden muokkaamiseen on onneksi monenlaisia ja päämme sisältö lienee oikein käytettynä niistä tehokkain. Sain mahdollisuuden osallistua NLP Opiston workshopiin ja pyytää yhden teistä mukaani. Workshopista ja sen sisällöstä voit lukea lisää täältä ja tässä alla pieni lainaus opiston verkkosivuilta siitä, mitä koko NLP oikein on:

 

”NLP eli Neuro-linguistic Programming. Suomeksi Neurolingvistinen ohjelmointi.

NLP on yksi vaikuttavimmista ja tehokkaimmista keinoista kehittää itseään. Tänä päivänä miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät NLP: n tekniikoita hyödykseen.”

”NLP:tä on kuivailtu “asenteena”, “metodina” ja “teknologiana”. NLP on asenne, joka mahdollistaa sinulle onnellisen, tuotteliaan sekä menestyksekkään elämän. Se on metodologia, joka mahdollistaa hyvin menestyksekkäiden ihmisten mallintamisen eri aloilla. NLP:n perusperiaate on, että mitä tahansa joku toinen ihminen pystyy tekemään, sinä voit oppia tekemään saman asian, kun ymmärrät kuinka henkilö ajatteli ja käyttäytyi. NLP on teknologia, joka sisältää tiedot ja taidot, joilla voit parantaa elämänlaatua.”

 

Tarkista siis aivan ensimmäisenä kiinnostaako tämänkaltainen itsetutkiskelu sinua? Jos vastaus on kyllä, tarkista vielä onko sinulla mahdollisuus saapua Helsingin Lauttasaareen 10.6.2012 klo 10-17 viettämään päivääsi Unelmiesi elämä -workshopissa.

Jos vastaus kaikkiin kohtiin on kyllä, rustaa postauksen alle nimimerkkisi ja mieluusti myös sähköpostiosoitteesi ja arpaonni voi osua juuri sinulle!

Osallistumisaikaa on perjantaihin 1.6.2012 asti ja voittaja saa ilon ja kunnian olla mun henkinen tuki paikan päälle astellessamme.

No mitä odotatte, kalenteria tsekkaamaan siitä ja osallistumaan!

Kommentit (48)
  1. Vierailija*
    1.6.2012, 20:15

    Hahaha, mie kirjotinki vielä työ ja oman s-postin sekasin..
    Eli siis janina_nojonen@suomi24.fi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *