Bodyrock TV – kotitreenaamisen vallankumous

timthumb-2.jpeg

Mä elän sillä tapaa unelmaelämää, että multa löytyy lähes joka päivä aikaa parin tunnin treenaamiselle. Se on lopulta aika – tai no siis todella – harvinaista.

Varsinkin liikuntaharrastusta aloitellessa ajan löytyminen on monelle vähän kynnyskysymys kun prioriteetit ovat vielä jossain ihan muualla.

Mitä jos voisit treenata ihan omassa olkkarissasi ilman sen kummempia lisävarusteita, treeni veisi n. 10min päivästäsi ja saat ohjeet ilmaiseksi?

Löytyykö vielä monta vedenpitävää syytä, joiden takia jäät sohvalle makamaan? 😉

 

timthumb-1.jpeg

Bodyrockaajien treenit ovat yleensä n. 12 minuutin kovatehoisia, sykettä nostavia, useita lihasryhmiä rasittavia intervallityyppisiä harjoituksia. 

(Tunnustan muuten nyt heti, että en ole vielä tehnyt yhtään kokonaista BodyRock -treeniä :D)

Mä olen videoita katsomalla bongannut älyttömästi uusia variaatioita vanhoista ja tutuista oman kropan painolla toteutettavista liikkeistä. Variaatioita ja uusia kikkoja tuntuu löytyvän jokaiselle lihasryhmälle.

Erilaisia treenejä löytyy yli 600, eli yllästymäänkään ei pääse! Toisin kuin joskus vuonna -06, kun pakotin äidin tilaamaan Windsor Pilates -videot TV-shopista.. Siitä lisää joskus toiste 😀

Omaa treeniohjelmaa voi rakentaa vaikka etsimällä ja valitsemalla eri alueisiin keskittyviä treenejä viikon alkuun ja loppuun ja siinä välissä voikin sitten tehdä ns. ”koko kropan” treenejä.

 

1331488754_timthumb.php_.jpeg

Bodyrock.tv on omalla panoksellaan mullistanut kotitreenaamista. Nykyään nettisivujen kautta voi tilata ohjaajien omissa treeneissään käyttämiä välineitä, kuten UGI-palloja, intervallikelloja, erilaisia tukia ja hiekkasäkkejä. 

Kaikki nämä välineet voi kuitenkin korvata kotoa löytyvillä tasoilla ja erilaisilla täytetyillä jumppakasseilla.

Kenenkään ei siis tarvitse käyttää tähän treenaamiseen sentin senttiä, ellei itse halua!

 

zuzana-bodyrock1.jpeg

Bodyrockin kasvoina tunnetut naiset ovat mun omaan makuun turhan hoikassa kunnossa, mutta DAYUMN ottaisinhan mä nyt tuollaisen ihan minä päivänä tahansa!

On myös todella siistiä, että ohjaajat tekevät treenit monessa videossa läpi ihan reaaliajassa ja hikoilevat ja tuskailevat aivan samassa jamassa, kuin sinäkin. 

Kritiikkiä videot ovat saaneet lähinnä eroottissävytteiseksikin luonnehdittavasta kuvaustavastaan. Kyllähän ne tissit ja pyllyt välillä on kamerassa aika framilla, mutta mua jotenkin ei yhtään haittaa katsella provokatiivisesti kuvattuakaan treenimatskua. Mietin vaan, että kunpa näyttäisin itsekin tuolta hikisenä salin lattialla ähkiessäni.

Jonain päivänä sitten!
 
Epäilen myös vähän, että osa mimmeistä käy välillä myös salin puolella ylläpitääkseen tuollaista lihasmassaa.. Mutta kyllä näillä treeneillä saa joka tapauksessa hyvää kuritusta kropalle ja internet onkin täynnä tyytyväisiä BodyRockaajia 🙂
 

bodyrock.png

Innostuitko? Jos joo, mene etsimään lisää tietoa ja treenivideoita täältä:

Bodyrock.tv

Facebook

Youtube

Ja jos et innostunut, käy silti katsomassa, tule kateelliseksi ja kokeile vaikka silleen läpällä 😉

 

 

https://youtube.com/watch?v=EE4ItYpx-j0%3Frel%3D0

 

Kaikki kuvat ja videot Bodyrock.tv!

Kommentit (26)
  1. oho, aivan uus tuttavuus tämmönen bodyrock! kuinkahan usein nuita treenejä kannattais tehä esim. että vastais 2-3 krt/vko salilla? en hoksannu nuilta sivuilta tietoa siitä :/

    mietin vain, että onkohan parempi tehä nuita esim. sen 12-15 minsaa päivässä 5 kertaa viikossa vai onko niin suurta hyötyä jos tekee vaan esim. kaks kertaa viikossa 12-15 minsaa.

    tänks jos osaatta vastata, voipi olla myös hullu väsymys, joka aiheuttaa valikoivaa lukemista 😀

  2. Heipä Hei!
    En tiedä huomasitko mutta BodyRockissahan on uusi juontaja (onko hän pysyvä vai vierailemassa, siittä en ole ihan varma), joka on suomalainen. Milla nimeltään ja tänään taitaa tippua hänen ensimmäinen treeni.. Odotan innolla:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *