Comeback Poltteelle

polt3.jpg

UUUUUH MIKÄ TREENIFIILIS! Avauskuva kertoo fiiliksestä aivan 1:1. Tulin aivan liian pitkästä aikaa Manseen melkein viikoksi, ja joku siinä kotisaliksi leimautuneessa paikassa vain on maagista. Ajomatkalla olin melko valmis heittämään hanskat tiskiin, mutta rauhalliseen iltatreeniin laskeutunut Polte sai mut syttymään.

Jalat ja perse ovat edelleen aivan muussina toissapäiväisistä kyykyistä, sekä eilisen koko päivän kestäneestä seisoma/kyykkimisduunista, joten päätin keskittyä yläkropan runnomiseen. Ensin tosin vähän rullailin noita reisiä auki kauttaaltaan.. Tiedättekö sen tunteen, kun tiedätte että joku tietty kohta on ihan äärimmäisen kipeä, ja sitä tekee alitajuisesti mieli välttää rullauksen kanssa ihan viimeiseen asti? 😀

Tunnen sen kihelmöivän tuskan etureisien ala- ja sivuosissa vieläkin..

 

polt1.jpg
Päivän treeni oli sopivan sekalainen soppa. Oli ylätaljaa myötä- ja vastaotteella, taljaa erilaisilla kahvoilla ja tauotuksilla, habaa kulmatangolla ja käsipainoilla, selkäpenkkiä painoilla ja ilman. Loppuun tein vielä kevyen masucircuitin, jotta selkäpenkin aiheuttama notkofiilis katoaisi.

Ylätaljassa innostuin challenge-tunnin inspiroimana kokeilemaan, millä painolla saisin ykkösiä. Lopulta jäin 60kg ja 2 kunnon toistoon. 65kg kohdalla homma tyssäsi täysin :B 

Koska koko kesä on menty tyylillä ”vähän kaikkea aina sillon kun sopii”, ei suurta kehitystä esim. sarjapainoissa ole näkynyt. Onnekseni voin sanoa, että ihan rehellistä treenitaukoa oli vain reissujen aikaan. Kaikki treenaaminen on onneksi kotiin päin, ja ylläpitää työn hedelmiä.

Nyt kun ihana arki ja rutiinit pääsevät taas vallalle, nakuttelen itselleni vähän tarkemmat ja tavoitteellisemmat treeniohjelmat crosstrainingin kainalossa toteutettaviksi. Salainen ajatus tässä taustalla on mm. surffauskunnon kehittäminen talven mahdollista surffireissua varten 😉

 

polt4.jpg

Olen kyllä aivan intopiukeana, kun pääsen pitkästä aikaa vaihtamaan kuvioita ja muistelemaan, miten täällä päin maailmaa treenataan! Toivottavasti nämä koivet oikenisivat nopeasti, että ehtisin ensi viikolla vaikka joka päivä treeneihin, ennen Espooseen palaamista <3___<3.

 

polt2.jpg

Lupaan hyppiä Poltteelle joka päivä juuri näin innostuneena – ja sama meininki jatkukoon myös Vedolla, kun palaan kotiin ^___^. Ihanaa viikonloppua, toivottavasti tämä fiilis tarttuu teihinkin!

Kommentit (4)
  1. Voi hitsi! Miksi juuri NYT oon kahden viikon treenikiellossa ja astmalääkekuurilla kun olisi suurin into treenata 😀 Jos oisin terve, niin tän postauksen innoittamana oisin juossut salille kahta kovempaa vauhtia huomenna!

  2. Tuhansia kertoja reisi- ja pohjejumista kärsineenä suosittelen jalkojen upottamista niin kylmään veteen mitä hanasta vaan irti saa. Vielä parempi, jos on mahdollista vaihella kylmän ja kuuman välillä 🙂 Toimii!

    1. Uuuuuhhh joo kylmäallashoito.. Se on kyllä perkeleen tehokasta 😀 Talven avantouintikelejä odotellessa 😉

      1. Mä ostin kotiin punkan, kun nuita avantoja ei oo ympärivuoden saatavilla. Etu on myös, että heti juoksulenkin tai treenin jälkeen voi antaa kylmähoitoa, mikä on ainaki mulla alkanu estämään järkyttävät lihasjumitukset rankkojen treenien jälkeen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *