Crosstraining Kestävyys – Astetta rajumpi treeni

m3.jpg

Mä olen tykästynyt Poltteen Crosstraining Kestävyys -tuntiin hullun lailla, vaikka se aiheuttikin mulle ensimmäistä kertaa On-Rampin jälkeen melko näyttävät ja arat mustelmat. 

Muutamien edellisten treenien jälkeen on kyllä vähän mietityttänyt, miksi käyn tuolla superrankalla kestävyystunnilla, mutta välttelen alitajuisesti Mix-tuntia, jossa saa välillä huilatakin.. Logiikka hoi?

Kestävyystunnin sisältö on alkulämmittely, tarvittavien välineiden noutaminen, liikkeiden läpikäynti ja lopuksi n. 15-20min treeni, missä ei hirveästi tauotella.. Jokainen  tekee siis treeniä omaan tahtiin, mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti.

Joskus tehdään toki myös treenejä, missä huilataan välillä minuutin verran. Niiden aikana kasvojeni punaisuus nousee yleensä aivan uusiin sfääreihin.

Voinkohan mä joskus muuttua treenaajaksi, joka ei näytä grillatulta joka ikisen lenkin ja treenin jälkeen? God I hope so.

 

m1.jpg

Eilisen treeni oli ehkä rankin omalle kohdalleni osunut ja yhdeksännen minuutin kohdalla huolestutti oman suorituksen hiipuminen. Jotain on kuitenkin tapahtunut, sillä puskin koko 20min läpi vain kolmella lyhyellä vesitankkauksella ja löysäilemättä!

Treeni oli seuraavanlainen:

8 x boksihyppy kyykkyyn (50cm)

110m juoksu (ei palauttava, vaan juoksua)

8 x vauhtipunnerrus kahvakuulilla (8kg kuulat)

30 naruhyppyä

Tätä nelikkoa toistettiin 20min ajan niin monta kertaa kuin ehdittiin ja enpä tietenkään laskenut omia kierroksiani.. Intuitiivisesti haluaisin sanoa 5 tai 6?

Sunnuntaisten boksihyppyjen jälkeen yllätyin siitä, että hypyt nousivat eilenkin hyvin! Juoksukunnoltani olisin odottanut enemmän..

Pitää varmaan käydä ostamassa leveät hikinauhat illan Balance-tuntia varten tai saan treenata kyyneleet silmissä. Varsinkin vasemman käden mustelma on melko arkana 😀

 

m2.jpg

p.s. Pahoittelen kalpeaa ihoani ja luonnonvalossa korostuvia käsikarvojani. Pitää varmaan tehdä molemmille jotain ennen parin viikon päässä siintäviä vesipuistobileitä..

Kommentit (11)
  1. Hui mustelma! Toivottavasti kävit lääkärissä näyttämässä ja latasin internetiin kuvia. Voivat hoitamattomina olla hengenvaarallisia, varsinkin tuollaiset lähes näkymättömät mustelmat, niitä ei ihan jokainen saa.

  2. Itse kävin tiistain kestävyystunnilla, ja sain kanssa kahvakuulista ranteeni kipeiksi 😀 Onneksi mulla ei näköjään tule yhtä helposti mustelmia, mutta molemmat ranteet on edelleen aavistuksen turvonneet ja kosketusarat siitä kohdasta, mihin kuula osui. Mutta hei, no pain, no gain 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *