Elämässäni tällä viikolla tapahtunutta..

lenkki1.jpg

 

AA-PUU-VA!!!!

Sehän se taas oli. Ihan täysin suunnittelematon blogitauko, jonka melkein rikoin jo kolmena päivänä, mutta sitten paineet kasvoivat liikaa 😀 Tällä viikolla elämässäni tapahtunutta:

 • Burpee-haasteen ensimmäinen viikko on täten suoritettu TÄYDELLISESTI! Burpeet alkavat sujua pelottavankin näppärästi, joskin tämänpäiväinen 25 toistoa ei tuntunut mitenkään liian leppoisalta.

 • Sain upouuden treeniohjelman, joka laittoi treenihetkeni täysin uusiksi – tähän hommaan katsaus ehkä jo huomenissa!

 • Joskus pitää nauttia siitä, että on joltain osin surkea kunto. Tunnin pituiset mummovauhdilla toteutetut lenkit ovat melkoisen leppoisia ja rauhoittavia, varsinkin kauniissa kevätsäässä.

 • Elämä rullaa mukavammin, jos ruokahuolto on kunnossa. Tässä alkaa olla yli kuukauden päivät jotakuinkin moitteetonta ja sokeritonta ravinnollista elämää takana, ja sehän passaa. Suunniteltujen ja itselleni täysin toimimattomien cheat-päivien sijaan olen nauttinut muutaman herkkuaterian kun tilanne on ollut sellaiselle otollinen. Uskaltaisinkohan kirjoittaa tähän yhteyteen sanan tasapaino? Hups, siihenhän se lipsahti.

 • Radiohommat ovat sujuneet melkoisen mukavasti, ja tänään jopa ajoin lähetystä tunnin verran. Ensi viikolla sitten kaksi, ja sitten koko roska! Näin se vanhakin koira vaan oppii uusia temppuja. Hauskasti oppivat nuo aivot samalla tavalla uutta toiston kautta, kuin kehokin 😉

 • Kapsäkit alkavat olla pakattuna, koska MÄ LÄHDEN AAMULLA MANSEEN!!!! Ensi viikon tulen siis viettämään äärimmäisen onnellisena Pirkanmaan syleilyssä – ja se tarkoittaa tietysti myös paluuta Poltteelle pitkästä aikaa – en malta odottaa ^______^

 

lenkki3.jpg

 Mummolenkki & aurinko. #winning

Kommentit (6)
 1. Asuuko se sun poikkis siis tampereella vai miksi ravaat siellä? 🙂

  1. Mahdollisesti, mahdollisesti 😉 Tosin tänä vuonna en ole ollut siellä vielä kertaakaan! Jaiks.

 2. Missä tommoset ylemmän kuvan maisemat on? Näyttää ihan täydelliseltä lenkkimaastolta, mäki haluun tonne! 🙂

  1. Pohjois-Tapiolan, Laajalahden ja Mankkaan metsien keskeltä löytyy Tapiola Golf, jonka läpi kulkee mm. lenkkipolku ^_^. Myös nuo metsät ovat oikein loistavaa lenkkeilymaastoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *