Flunssan kaatama treenaaja

pipi1.jpg

Tai no ei kai mua juuri tällä hetkellä voi kutsua treenaajaksi, sillä salille en menisi mistään hinnasta. Mä nimittäin yritän tuhota tän pöpön ennen kuin se pääsee edes kunnolla valloilleen ja tekemään oikeaa tuhoa..

Mulla on koko viikon ollut aamulla pieni kaktus kurkussa. Ei mitään kipua tai tuskaa, vaan sellainen ankean tuntuinen pallo.

Tänään olo on kuitenkin pitkänpitkän työpäivän jälkeisten pitkien yöunienkin jälkeen kaktuksen lisäksi vetämätön, hieman kuumeinen ja nenäkin on tukossa. Ankeaa.

Olikohan eilisillan pari viinilasillista sittenkään oikea päätös?

 

sukat.jpg

Viime syksynä sairastuin inhaan neljä päivää kestäneeseen kuumeflunssaan jonka aikana vedin muutamat tuskaitkut, kun turhautti niin paljon. Nyt en aio alistua moiseen! Se ei nyt sovi.

Mä oon tällä hetkellä vielä ystävän luona Turussa, eli megapotilaaksi en tahtoisi heittäytyä, kun kotiinkin pitäisi päästä ajamaan 😀

Ehkä sitten huomenna, kun oma kotisohva ja kivasti hiostavat nahkatyynyt lämpiävät kuumeisen hipiäni alla. Äiti varmaan tulisi mieluusti hoivaamaan hädän hetkellä, mutta taisi lähteä isin kanssa Jyväskylään, eli olen omillani :B

Mitäs kaikkia kotikonsteja teillä on flunssan nopeaan karkottamiseen? Mun listalla on tällä hetkellä:

  • Pakuritee (kunhan saan käsiini)
  • Kaikki muu lämmin reilulla hunajalla
  • Inkivääri ja valkosipuli kaikessa (valkosipulitee?)
  • C-vitamiinin ja muidenkin mahdollisten boostaus
  • Lepo

pipi2.jpg

Mulla on onneksi hoivadelfiini Eetu, joka tekee ihan kaikkensa ja kuuntelee valitukset, kun kukaan muu ei enää jaksa.

Kommentit (10)
  1. Itse olin flunssakuumeessa pe-ke ja nyt ei lähe kunnolla pois, kurkku kipeä ja nenä tukossa ja treenaan ei uskalla, vaikka jo puoltoista viikkoa on ollut taukoa.. Ennen kun tää kunnolla tuli päälle oli tauti tuloillaan viikon ja lepuuttelin jo silloin iisimmin, mutta eipäs auttanut. 🙁

  2. jos sulla on kurkku kipeä nii suosittelen suolavettä! ota vettä ja sekota siihen suolaa sit kurlailet sitä hetkisen ja sylkääiset pois!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *