Gymboss intervalliajastin – tehoa treeniin!

gymboss2.jpg

Postisetä toi viime viikolla jenkkein ihmemaasta ennen joulua tilaamani intervalliajastimen, enkä malta odottaa että pääsen testailemaan tätäkin käytännössä.

Intervallitreenien kirjo on melkoinen, mutta kaikkien niiden tekeminen on melkoisesti kivempaa, kun ei tarvitse vahdata kelloa tai kännykkää, vaan rintamukseen napsautettu kello piippaa intervellin merkiksi.

Laite maksoi postikuluineen n. 18 ja se toimii yhden AAA-patterin voimalla. Postituskin olisi ilmeisesti ollut ilman joulusesonkia hieman nopeampi, mutta eipä tuo vajaa pari viikkoa maailmaa kaatanut!

Niin ja jos sitä ei kuvista vielä huomannut, laitteita saa osoitteesta www.gymboss.com.

 

gymboss6.jpg

Laite on supersimppeli ja kolmella napilla kontrolloidaan kaikkea. 

Perättäisiä intervalleja voi ajastaa 1-100 ja niiden pituus voi tarpeen mukaan olla mitä tahansa sekunneista useisiin minuutteihin.

Pinkki ihmeeni toimii siis niin ajastimena kuin sekuntikellonakin ja merkkiäänen voi asettaa kovaksi, hiljaiseksi, värinäksi tai värinän ja toisen hälytyksen comboksi. 

 

gymboss3.jpg

Pikaohjeet on aivotoiminnan pysähtymisen varuiksi liitetty myös laitteen kiinnitysklipsiin.

Klipsikin on superkätevä! Se on tarpeeksi leveä ja napakka, joten sen voi laittaa kiinni vaikka taskunreunaan tai topin olkaimeen.

 

gymboss5.jpg

Huomenna otan nokan kohti Espoota melkein kahdeksi viikoksi ja se suoraan sanottuna pelottaa vähän.. Espoossa on taas kerran erilainen rytmi kuin täällä Tampereella, mulla ei ole Poltteen valmentajia tai treenikavereita tsemppaamassa vielä yhteen toistoon ja lipsuminen on paljon helpompaa..

Olen onneksi ehtinyt käydä tunneilla nyt niin paljon, että pääni on täynnä erilaisia tehokkaita intervallitreenejä, joita voin suunnitella ja toteuttaa Elixiallakin! Näiden treenien lisäksi on tietysti luvassa myös lenkkeilyä ja hyvää terveellistä ruokaa.

Pitää vain lähteä salille tarpeeksi ajoissa, etten törmäile ruuhka-aikoina ihmisiin kun kirmaan ympäri salia intervallieni kourissa 😀

 

p.s. Jutta ja puolen vuoden superdieetit on ihan HUIKEA!! Pakko fiilistellä tätä sarjaa ihan omassa postauksessaan.

Kommentit (10)
  1. Tänään käytössä ekaa kertaa, ihan mahtava.

    http://www.lily.fi/less-of-me-more-of-me

     

  2. Minäkin suosittelen kaikkia intervalliharjoittelusta tykkääviä tilaamaan tuon ajastimen voimatoimi.fi -sivuilta. Laite on todella näppärä, kunhan sen aikojen asettamisen logiikan oppii. Ja se on treenatessa huomattavasti kännykkää mukavampi käyttää. Tämän lisäksi voimatoimen toimitusaika oli tosi nopea, ja asiakaspalvelu ensiluokkaista, tehokasta ja ystävällistä kun tilaukseni kanssa tuli pieni ongelmatilanne. Ja onhan se aina mukava tukea suomalaista firmaa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *