Heinäkuun projektikatsaus

Elämäni Kunnossa

Nonni, projektipäivityksiä ei ole pariin kuukauteen näkynyt, koska projektin vetäjä on ollut vähän syvien vesien pohdinnoissa siitä, mitä oikein tapahtuu. Ajattelin, että olisi kuitenkin ihan hyvä ottaa jotain välitsekkausta, ihan itseänikin varten! 

Muistatteko sen mittanauhan minkä ostin sillon maaliskuussa? Joo, en mäkään.. No, onneksi vaakakin on ystävällisesti alkanut näyttää vähän erilaisia numeroita, niin ei tarvitse miettiä tapahtuuko muutoksia pelkästään mun pään sisällä. Projektin alusta tähän päivään mennessä on vaa'asta riippuen kadonnut 5-6kg, ja toivon toki että se on puhdasta rasvaa. 

Toinen samanmoinen kavereidensa kera olisi vielä tarkoitus kadottaa seuraavien kuukausien aikana, ja tällä hetkellä se näyttää ihan todennäköiseltä. Vanhasta viisastuneena en tosin odota ihmeitä, vaan otan askeleen kerrallaan. Pari päivää sitten törmäsin loistavaan lainaukseen: 

"Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway." – Earl Nightingale

On todella tökeröä vetää näin hieno lainaus osaksi kunnonkohotuspostausta, mutta tehty mikä tehty :D Jokainen hyvä päivä vie lähemmäksi tavoitetta, eikä yhtäkään niistä saa takaisin.

 

Tässä vähän kuvia heinäkuisesta kondiksesta. Jonkinlaista kiristymistä on kyllä tapahtunut, eikä mua harmita tämän kokoinen kesäkondis laisinkaan. Kaasoiluja varten jatkan kuitenkin samaa linjaa, ja tiputtelen rasvaa sen verran kuin sitä lähtee.

Ruokavalioasiaa on edelleen tulossa, ja olette kyselleet voisinko kertoa mitä kaikkea mä syön - no toki! Mä yritän tehdä vaikka huomenna "päivän sapuskat" -kuvapostauksen, jos siitä saisi vähän osviittaa ja ideoita.

 

Hahah, tästä näkyy hyvin myös mun hiusten evoluutio. Vaalea, vaalea, vähän sinistä raitaa - SININEN!

 

Jaloista on ainakin kadonnut senttejä, ja haluaisin kuvitella käsienkin kunnon vähän parantuneen ;D Treenit ovat olleet pitkästä aikaa päivien kohokohtia, ja työnnän itseäni joka kerralla vähän kauemmas mukavuusalueelta. 

Viikkoon mahdutan tällä hetkellä neljä kovaa treeniä, joista 1-2 on crosstrainingia, ja 2-3 kovia salitreenejä. Viime viikolla crosstrainingia tosin tuli tehtyä 3 kertaa, koska se on vaan niin mukavaa.

Tähän hätään ei tule kyllä mieleen mitään muuta.. Ehkäpä piti vain updateta, että vaikka kuvia ei olekaan näkynyt liiaksi asti, tekeminen ei ole loppunut tai unohtunut minnekään. Olen mieluummin hitaasti ja varmasti eteenpäin puskeva rahtilaiva, kuin pikavene jonka holtiton kuski ajaa karille ja romuttaa koko veneen :D

Kysykää, jos on jotain kysyttävää!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

vau! näytät tosi timmiltä :)!!

Suvinen
This is our story

Kyllä sen huomaa, että rasvaa on lähtenyt ja lihasta on tullut tilalle. Way to go! :)

xena (Ei varmistettu)

Onnittelut pudotuksesta ja paljon tsemiä jatkoon! You can do it! :)

AIAK (Ei varmistettu)

Mahtavan näköstä, tulokset todella huomaa!

Uuden elämän arvoitus

Havainnollistat todella hyvin sen, että lihas todellakin painaa enemmän kuin läski! Hyvältä siis näyttää! :)

Sarrppa (Ei varmistettu)

Moi! Kyllä todellakin huomaa, että juurikin sitä rasvaa on palanut lihasten tieltä pois ! :)) Hienoa, ja jee odotan niin sitä ruokapostausta. Oon tosi kauan tätä lukiessa miettinyt, että mitä sä nyt oikein mahdat syödä :D Tsemppiä reeneihin ja ihanaa kesää <3

Jossu133 (Ei varmistettu)

Vautsi, sä näytät HYVÄLTÄ! Ihan mieletön muutos tapahtunut, minä näen parhaiten sun keskivartalon muutoksen sen lisäksi, että mimmillä näyttäisi olevan järjetön itsevarmuus ja se tunne, että tietää olevansa hyvännäköinen! :) Keep going, oot mun idoli!

Stina M. (Ei varmistettu) http://stinablogi.blogspot.fi/

Upeita tuloksia Saara! :)

annakarin
Anna Karin

Näytät tosi hyvältä ja terveeltä. :-) Upeita tuloksia - kelpaa olla ylpeä itsestään ja siitä, mihin sun keho pystyy! 

rimami
Shopnonholic

Näytät todella hyvältä, Saara!

Iiii (Ei varmistettu)

Vau! Ihan mieletön muutos : o Näytät upealta! Olet kyllä mun oma inspiraation lähde :)

ennyJ (Ei varmistettu)

Moi Saara! Pakko kerrankin kommentoida, vaikken sitä usein tee. Näytät tosi hyvältä! Paljon tsemppiä jatkoon, oot tehnyt uskomattoman työn jo nyt, ja sulla on onneksi koko elämä aikaa fiksailla vielä lisää :). Tuohon funtsailuun jota oot harrastanut ja pohtinut suuntaa mihin jatkaa - älä huoli, niitä tulee aina. Väkisinkin. Joskus motivaatio ei vaan riitä, mut jos se polte ja terveellinen/liikunnallinen elämätapa on ehtinyt jämähtää päälle ja osaksi sellaista perusarkea, niin se liekki palaa kyllä pienen tauon jälkeenkin, ja usein entistä ehompana, koska motivaatio on kasvanut ikään kuin taas itsestään! Mutta kuten sanoin jo, näytät tosi hyvältä!! Toivottavasti törmätään joskus Pyynikin poluilla :)

jee (Ei varmistettu)

Käsivarsi/olkapääalueella kuvien perusteella aivan täysin selvä muutos. Hienoa, jatka samaan malliin!

Hel1nä (Ei varmistettu)

Tosi kiva että pitkästä aikaa teit tälläisen yhteenvedon! Muutoksen huomaa selvästi! :)
Olen sinun kanssa aikalailla samoissa mitoissa ja olin todella innoissani kun aloitit tämän blogin, ajattelin että saan tästä todella hyvin tsemppiä itselleni ja omaan kuntokuuriin.

Kuukaudet kuluivat ja vaikka harrastin liikuntaa enemmän kuin koskaan ennen ja syön kevyemmin, ei mitään muutosta ole tapahtunut! Ja tuntui ettei sinullakaan tapahtunut vaikka kuntoilet hurjia määriä viikossa. Nyt kun luin tämän kirjoituksen, päätin ottaa jälleen itseäni niskasta kiinni että ei saa luovuttaa vaan todellakin hitaasti hyvä tulee ja ei muutamassa kuukaudessa voi saada monen vuoden löllöjä kadotettua! Kuvat puhuvat puolestaan ja sinä todellakin olet kiinteytynyt!

Kiitos siis tästä uudesta tsempistä! Jos sinä pystyt siihen, niin minäkin! :D

emilyrosenriivaaja (Ei varmistettu)

wautsuwau, mikä kunto sulla jo! Näyttää tosi kivalle kroppa. Sporttisen hoikka, mutta naisellinen :) Keep up the good work! Ja se on kyllä melkein parasta koko maailmassa, kun pystyy nauttimaan treenaamisesta. Tulokset lisää tietysti innostusta.

Nina Enroth

Go Saara! Varmasti itsellekin motivoivaa tsiigailla noita kuvia. Meillä ainakin Setämiestä auttoi kovasti. 

ToinenJossu (Ei varmistettu)

Komppaan edellisiä minäkin.. En juuri koskaan kommentoi blogeissa vaikka elän mukana ilot ja surut ihan kybällä -mutta taustalla :)
Nyt on pakko kehaista: Näytät niin hyvältä ja mikä vielä tärkeämpää, yksisarvisen jalkasi tuntuvat hipovan edelleen maata ja järki pysyvän matkassa, vaikka kaikenlaista on osunut kohdalle. Kiitos ihan hirveästi kirjoituksistasi, olet esimerkillinen bloggari ja Ihana Nainen!! Me niin tykätään susta!

Urpo Nössö (Ei varmistettu)

Sie oot miun keskivartaloidoli. Tuollaisen miekin haluan sitten kunhan tässä ensin tyhjennyn :D

juttakatariina (Ei varmistettu) http://ifthereislove.blogspot.fi/

Looking gooooood Saara :) !!

AmandaP (Ei varmistettu)

Wau! Ja mikä pylly! Muutaman kuukauden päästä sulla on tuhansia kateudesta vihreitä lukijoita ;-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Wau! Näytät upeelta!

362

Hurraa Saara! Näytät upeelta! Otan ehdottomasti inspiraatiota omaan projektiini täältä :D

Jarppa

Ihan mahtavia tuloksia, onneksi olkoon! Muutenkin kiitos blogista, kyllä kannustaa omassakin projektissa :)

Kommentoi