Heinäkuun projektikatsaus

heinäkuu.jpg

Nonni, projektipäivityksiä ei ole pariin kuukauteen näkynyt, koska projektin vetäjä on ollut vähän syvien vesien pohdinnoissa siitä, mitä oikein tapahtuu. Ajattelin, että olisi kuitenkin ihan hyvä ottaa jotain välitsekkausta, ihan itseänikin varten! 

Muistatteko sen mittanauhan minkä ostin sillon maaliskuussa? Joo, en mäkään.. No, onneksi vaakakin on ystävällisesti alkanut näyttää vähän erilaisia numeroita, niin ei tarvitse miettiä tapahtuuko muutoksia pelkästään mun pään sisällä. Projektin alusta tähän päivään mennessä on vaa’asta riippuen kadonnut 5-6kg, ja toivon toki että se on puhdasta rasvaa. 

Toinen samanmoinen kavereidensa kera olisi vielä tarkoitus kadottaa seuraavien kuukausien aikana, ja tällä hetkellä se näyttää ihan todennäköiseltä. Vanhasta viisastuneena en tosin odota ihmeitä, vaan otan askeleen kerrallaan. Pari päivää sitten törmäsin loistavaan lainaukseen: 

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” – Earl Nightingale

On todella tökeröä vetää näin hieno lainaus osaksi kunnonkohotuspostausta, mutta tehty mikä tehty 😀 Jokainen hyvä päivä vie lähemmäksi tavoitetta, eikä yhtäkään niistä saa takaisin.

 

heinäkuu2.jpg

Tässä vähän kuvia heinäkuisesta kondiksesta. Jonkinlaista kiristymistä on kyllä tapahtunut, eikä mua harmita tämän kokoinen kesäkondis laisinkaan. Kaasoiluja varten jatkan kuitenkin samaa linjaa, ja tiputtelen rasvaa sen verran kuin sitä lähtee.

Ruokavalioasiaa on edelleen tulossa, ja olette kyselleet voisinko kertoa mitä kaikkea mä syön – no toki! Mä yritän tehdä vaikka huomenna ”päivän sapuskat” -kuvapostauksen, jos siitä saisi vähän osviittaa ja ideoita.

 

etukesä.jpg

Hahah, tästä näkyy hyvin myös mun hiusten evoluutio. Vaalea, vaalea, vähän sinistä raitaa – SININEN!

 

takakesä.jpg

Jaloista on ainakin kadonnut senttejä, ja haluaisin kuvitella käsienkin kunnon vähän parantuneen ;D Treenit ovat olleet pitkästä aikaa päivien kohokohtia, ja työnnän itseäni joka kerralla vähän kauemmas mukavuusalueelta. 

Viikkoon mahdutan tällä hetkellä neljä kovaa treeniä, joista 1-2 on crosstrainingia, ja 2-3 kovia salitreenejä. Viime viikolla crosstrainingia tosin tuli tehtyä 3 kertaa, koska se on vaan niin mukavaa.

Tähän hätään ei tule kyllä mieleen mitään muuta.. Ehkäpä piti vain updateta, että vaikka kuvia ei olekaan näkynyt liiaksi asti, tekeminen ei ole loppunut tai unohtunut minnekään. Olen mieluummin hitaasti ja varmasti eteenpäin puskeva rahtilaiva, kuin pikavene jonka holtiton kuski ajaa karille ja romuttaa koko veneen 😀

Kysykää, jos on jotain kysyttävää!

Kommentit (23)
  1. Ihan mahtavia tuloksia, onneksi olkoon! Muutenkin kiitos blogista, kyllä kannustaa omassakin projektissa 🙂

  2. Hurraa Saara! Näytät upeelta! Otan ehdottomasti inspiraatiota omaan projektiini täältä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *