Helpottunut treenipäiväkirjapostaus

Elämäni Kunnossa

Voinen ilokseni kertoa, että tervehtymisen jälkeen treenit ovat sujuneet loistavasti! Takana on nyt neljä treeniä, jotka olen tehnyt hyvällä intensiteetillä, mutta tietoisesti hieman aiempaa kevyemmin. Sarjapainot eivät ole tippuneet vaan osassa liikkeistä jopa nousseet (yay!), mutta joitain ärsyttäviä takaiskujakin on koettu.

Fiilistelemäni kyykkytekniikan edistys tuntuu ottaneen hieman takapakkia, ja eilen naureskelin yksikseni sitä, että nostan kohta penkistä enemmän, kuin kyykkään........... Parin viikon päästä tiedossa on kuitenkin yhteistreeni ja suunnitelmien päivitys Vetosalilta tutun PT:n Lian kanssa! Tavoitteenani on siihen mennessä vetreytyä ja virittää itseni siihen kuntoon, että Lia voi hakata musta kaiken mahdollisen irti.

 

Olen edelleen vannoutunut iltatreenaaja, ja eilenkin sain vallata puolet lähes tyhjillään olleesta, tuntien jälkeen hiljentyneestä, Vetosalista. Jalkapäivä sisälsi vaihteen vuoksi kyykkyvariaatioiden lisäksi MaVea ja hip thrustia. Harkitsin pitkästä aikaa vetoremmien testausta, kun ristiotteella mavettaminen tuntui jotenkin toispuoleiselta kyhnyttämiseltä, vaikka kääntelin kädet joka välissä. Pitäisi varmaan hommata klassiset puristusvoima-vieterit leffailtojen ratoksi :B

 

 

Tässä tuskailen elämän rankkuutta viimeisen mavesarjan jälkeen. Olen aivan varma, että se painoi enemmän, kuin 80kg!! Normaalisti kun olen vedellyt "iloisena" sarjat 85kg:lla. Ok, ehkä liian pitkäksi venähtänyt mave-tauko vaikutti tuntumaan hieman.. 

Jutun pointti oli: Treenaaminen on ollut mukavaa, ja olen äärimmäisen onnellinen ettei flunssa tehnyt tämän pahempaa lovea lihaksiini!

Kommentit

Nata - White Trash Disease

milloin yhdessä vetoon?!?!

Saara S.
Saara Sarvas

NO IHAN MILLON VAAN!! Tänään meen tekee corea + jotain cardioo, ja huomenna olis taas penapäivä. Varmistaja tulis tarpeeseen, kun jäin viimeksi taas tangon alle ;D

Nata - White Trash Disease

tuun messiin tänään illalla!

lalla a paris

Puristusvoimavieterit on täälläkin harkinnassa kun ei leuat ja t2b mene kun puristusvoima on niin heikko!!! Ps. kovat mave sarjapainot!! t. rimpulajalka. :D

Saara S.
Saara Sarvas

Joo voi saakeli! Olishan se roikkuminen tosin vissiinkin vähän iisimpää, jos elopainoa olisi vaikka 10kg vähemmän......... :D

lalla a paris

Mut millä voimilla sit vetäis maasta ton 85kg ?? :D Syytän puristusvoimaa.. :D 

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Must on niiiiin kliffa ku sä postailet treeneistä ^_^

Emilia S.
Kuplia by Emilia S.

Aikamoisilla painoilla teikäläinen jo treenaileekin. Olin itse vasta nyt maanantaina ensimmäistä kertaa crosstraining-henkisellä tunnilla, jossa ei painoissa säästelty. Auts. En kuvittele enää olevani hyvässä kunnossa. Tsemppiä tähän uuteen treeni-alkuun, olen huomannut, että niitä tulee elämässä jatkuvasti ;)

titti (Ei varmistettu)

Hienoa hienoa, tsemppiä tsemppiä! :) Nää treenipostaukset on niin motivoivaa luettavaa. Tänäänkin suuntaan kahvakuulailemaan! :)
Nyt tähän kysymys: mave eli maastaveto - onko se niin kuin että tanko nostetaan maasta? Millaisella tekniikalla?
Terveisin, ummikko o_O

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.