Henkinen voitto päivätyöstä

lokakuu3.jpg

Heräsin tänään 6:30, eli noin 3h tavallista aiemmin. Leppoisan freelancer-arjen sijaan lähdin ihan oikeisiin päivätöihin, ja tunnit hurahtivat ohi kuin silmänräpäyksessä! Tällaisiin päiviin on pakko varautua, tai ne ovat vielä katastrofaalisemman tuntuisia, kuin tänään. 

Eilen illalla paistoin pariksi päiväksi jemmaan kalkkunaa, ja hain kaupasta parin päivän salaattiainekset. Aamulla sitten pakkasin eväsrasiat täyteen sapuskaa, kuin mikäkin ahkera tyyppi. Typerintä koko touhussa on se, ettei tähän oikeasti kulu aikaa yhtään tavallista enempää.. Jos ruoan tarpeen tiedostaa tarpeeksi ajoissa, voi minimivaivalla valmistaa samasta satsista valmiit annokset seuraavalle kahdelle päivälle.

On ihana fiilis, kun ruokailua ei tarvitse miettiä. Avaa vain rasian ja pistää sapuskaa naamaan <3

 

lokakuu4.jpg

Salaatti pysyy yllättävän freshinä  bokseissa, kunhan sen sekaan ei hölvää turhaan mitään kastikkeita! Hyvin maustettu proteiininlähde X ja puolikas avokado riittää itselleni maustamiseen.

Kotiin pääsin mutkien kautta vasta puoli kahdeksan jälkeen, ja viimeinen asia mikä kiinnosti oli urheilu.. Varsinkin, kun ulkona näytti tältä:

lokakuu.jpg

Ärsyttävä kylmä tihkusade, pikimustat kadut ja koko päivä kellaritiloissa lusittuna tuntuivat täysin oikeutetuilta syiltä skipata lenkki ja painua suihkun kautta sohvalle. Omaksikin yllätyksekseni kuitenkin vedin lenkkarit jalkaan, napit korviin ja lähdin vanhalle kunnon juoksulenkille!

Ok, suurin motivaationi juoksemisen takana oli: Mitä nopeammin juoksen, sitä nopeammin olen taas kotona. 

lokakuu2.jpg

Fiilis oli ennen lähtöä älyttömän korkealla….

Tahtoisin väittää, että hieman kyseenalainen motivaatio johti lopulta positiiviseen kokemukseen ja ihan mahtavaan lenkkiin. Selvisin normaalin ihmisen päivästä ja olen siitä onnellinen – how sad :D. Olen kyllä joka kerta tällaisten viikkojen aikana kiitollinen siitä, miten olen työni järjestellyt. Tekemistä on kyllä koko ajan ja lomia ei juurikaan löydy, mutta saan itse päättää teenkö tunnit sisään aamulla, iltapäivällä vaiko vasta yömyöhään.

Ok, tänään oli tavallista enemmän säädettävää, kuljin kaikkialle joko kävellen tai julkisilla, ja kotonakin odotti vielä se toinen (aikaa ja keskittymistä vaativa) työ, ja aikamoinen läjä sähköposteja joiden purkamisen sain loppuun vasta 10min sitten.

Olo on kuitenkin nyt kuin voittajalla, ja kaadun kohta sänkyyn erittäin iloisena päivän arkisista saavutuksista.

Nostan siis entistä enemmän hattua kaikille, jotka 8h muualla kuin kotona vietetyn työpäivän jälkeen lähtevät salille/lenkille. Huomenna menen autolla töihin, ja maksan 25€ parkkimaksuja vain siksi, että tahdon nopesti töistä salille ja kotiin!! 

Kommentit (5)
  1. Itsehän työskentelen päivittäin 8 tuntia ja matkustan reilu tunnin suuntaansa. Illalla on kuitenkin pakko päästä päästelemään höyryjä liikunnan merkeissä. Paskaahan se on, mutta pakko jaksaa. 🙂

  2. Siis. Sä näytät tossa kuvassa jotenkin Justin Bieberiltä. Ööö..

    1. Ei btw tarvitse erikseen kiittää siitä, että mulla ei ole IKINÄ MIHINKÄÄN mitään aiheeseen millään tavalla liittyvää kommentoitavaa <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *