HERÄÄ, PAHVI!

Elämäni Kunnossa

Mä olen ollut viime päivät ihan äärettömän väsynyt. Olen vetänyt jopa parit päiväunet per päivä, ja tankannut energiaa milloin smoothiesta ja milloin taateleista. Olen vuorotellen kokenut morkkista siitä, että olo on niin saamaton ja laiska, ja toisaalta yrittänyt muistuttaa itselleni, että kolmeen päivään mahdutettu työviikko ilman kunnollisia ruokataukoja tai taukoja yleensäkään vie ihmisestä mehut aika tehokkaasti. Sellaisesta on oikeasti ihan aiheellista palautua ja ottaa vähän lepoa, eikä vaan puskea kahta kauheammalla kiukulla kohti uusia duuneja. 

Välillä huomaan kuuntelevani vähän kateellisena, mitä kaikkea ihmiset tekevät vapaa-aikanaan.. Mä olen ylibuukannut viimeiset kuukaudet (tai vuoden...) elämästäni niin, että teen ihan liian usein duuneja ja niihin liittyviä asioita melkein kellon ympäri. Pitänee alkaa rauhoittaa viikosta vähintään yksi päivä totaalilevolle ja samalla myös läppärittömyydelle. Positiivinen ongelmani on edelleen se, että työni on liian kivaa...

Tänään esimerkiksi melkein nukahdin parkkihallissa autooni, kun otin pienet silmien lepuutus -powernapit ennen treenejä :D Nata pelasti mut jälleen, ja juotti mulle kupin kahvia joka selkeästi potkaisi hommat uudestaan käyntiin.

 

Olin aivan varma, ettei päivän treenistä tulisi muuta, kuin hampaita kiristellen tehty yläkroppatreeni, mutta penkkipaikan ollessa varattuna päädyinkin tekemään boksikyykkyjä - ja tein niissä oman sarjaennätykseni! Jatkoin hyvin alkanutta meininkiä vielä tiukoilla ja äärimmäisen syvillä etukyykkysarjoilla, ja hoidin apuliikkeet pois alta mukavaan kiertoharjoittelutyyliin. Kierrokseen kuului:

  • Hip Thrust x 10
  • Syväkyykky kahvakuulalla boksien päällä x 10
  • Boksihyppy (matala) x 10

Näitä kierroksia neljä, ja pienen tauon jälkeen vielä askelkyykkykävelyä käsipainojen kera, sekä selänojennuksia. 

Meininki oli lopulta fantastinen ja fiilis on nyt kuin uudestisyntynyt! Joskus saattaa käydä niin, että koomapäivän treeni vain huonontaa tilannetta, mutta useimmiten elämä alkaa hymyillä viimeistään toisen pääliikkeen jälkeen :).

 

On toki mahdollista, että mahtavalla treenipaidalla oli taas jotain osuutta asiaan.... Doge 4 lyfe!

 

p.s. Näin viime viikolla unta, jossa tein leukoja täysin vaivattomasti. Pakko yrittää kanavoida sitä unessa ollutta fiilistä huomisessa selkätreenisssä ;P

p.p.s. Keksin viime viikolla vahingossa loistavan sämpyläreseptin, joka mun täytyy ehkä toistaa vielä tällä viikolla - ihan vaan blogin takia....

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mun kokemuksen mukaan, jos väsyneenä kuitenkin jotenkin jaksaa raahautua salille tai jumppaan, 9 kerralla 10:stä sen jälkeen on parempi olo. ;)

Mutta tietysti parempi jos alunperin onnistuu järjestämään vähän lepoaikaakin.

Halina (Ei varmistettu)

jos sulla on gluteiinittomia ja maidottomia reseptejä nii otetaa mielelään vastaan!!:DD oon ite tammikuusta alkaen vaihtanu ruokavaliota ja positiivisia tuloksia näkyy jo!:)) mutta tarttisin vähä uusia ruokavinkkejä...varsinki leipomis!

Taina L.

voi ei, kuulostaa rankalta! Lepäile nyt kaikki mahdollinen ja yritä nukkua. Jaksat treenata, mä väsyneenä nipistän ajan juuri siitä urheilusta, mutta niinhän ei saisi vissiin tehdä...

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Olen ihan samaa mieltä PAHVI! Vähintään yksi kokonainen lepopäivä viikossa on tarpeen, jotta keho ja mieli saa levättyä. Jos vielä pystyt olemaan ilman tietokonetta sen päivän, sitä parempi. Äidin lihapadat ja mökin rauha ovat aina sinua varten. Olet tervetullut koska tahansa.

Taina L.

Ihana Äiti <3

Maiumyy
Onnen vyöhykkeellä

Heipparallaa! Äiti on (melkein)aina oikeassa! Levossa ne lihaksetkin kasvaa ja mieli notkistuu :)

Ihana tuo kuvauksesi blogista, niin minäkin toivon parasta esittämieni faktojen suhteen, mutta onneksi Suomessa on sananvapaus ja mielipiteiden ilmaisun oikeus.

Pirteämpää tammikuun jatkoa! ;)

Paula. (Ei varmistettu) http://halutakaikki.blogspot.fi/

Ihan huippua Saara, sulta saa niin paljon energiaa! Vaikka sali ei kuulukaan enää mun omaan ohjelmaan, täytyy sitä motivaatiota kaivella kahta kauheammin kotona treenaamiseen! Mutta treenin jälkeen on aina niiiiiin hyvä olo! :) Ja hei, jaa edes sämpylöiden pikaohje, mun tekee mieli LEIPÄÄ! Vaikka tässä viljatonta elämää onkin jo tovi vietelty, niin ainoastaan koko vuoden sokerilakko (http://halutakaikki.blogspot.fi/2013/12/sokerilakko-2014.html) estää mua syöksymästä hampurilaiselle.. :D

Muista todellakin se lepopäivä, rauhallisempaa loppu-tammikuuta!

anniinaaa (Ei varmistettu)

Moi :) kun tää sun blogi lähti aikoinaan siitä että halusit hyvät ja tasaset ruokailu-ja liikuntatavat ja kun liikuntapuoli on ilmeisen kondiksessa, niin haluisitko postata ruokailuista? Onko vielä kausia jolloin syöt huonosti vai meneekö nuo nyt käsi kädessä että kun liikkuu hyvin, syökin hyvin? :)

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Ite oon nähny LUKEMATTOMIA unia leuanvedosta, herätykset tällaisista unista ovat aika karuja...
Mut hei tykkään tosi paljon näistä sun treenipostauksista! Pieni kaipuu Vetoon nostaa aina välillä päätään ni ei muuta kun sun tai Natan blogiin fiilistelee.
Ja hei käsivarret näyttää aika hyviltä..!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.