HERÄÄ, PAHVI!

veto1.jpg

Mä olen ollut viime päivät ihan äärettömän väsynyt. Olen vetänyt jopa parit päiväunet per päivä, ja tankannut energiaa milloin smoothiesta ja milloin taateleista. Olen vuorotellen kokenut morkkista siitä, että olo on niin saamaton ja laiska, ja toisaalta yrittänyt muistuttaa itselleni, että kolmeen päivään mahdutettu työviikko ilman kunnollisia ruokataukoja tai taukoja yleensäkään vie ihmisestä mehut aika tehokkaasti. Sellaisesta on oikeasti ihan aiheellista palautua ja ottaa vähän lepoa, eikä vaan puskea kahta kauheammalla kiukulla kohti uusia duuneja. 

Välillä huomaan kuuntelevani vähän kateellisena, mitä kaikkea ihmiset tekevät vapaa-aikanaan.. Mä olen ylibuukannut viimeiset kuukaudet (tai vuoden…) elämästäni niin, että teen ihan liian usein duuneja ja niihin liittyviä asioita melkein kellon ympäri. Pitänee alkaa rauhoittaa viikosta vähintään yksi päivä totaalilevolle ja samalla myös läppärittömyydelle. Positiivinen ongelmani on edelleen se, että työni on liian kivaa…

Tänään esimerkiksi melkein nukahdin parkkihallissa autooni, kun otin pienet silmien lepuutus -powernapit ennen treenejä 😀 Nata pelasti mut jälleen, ja juotti mulle kupin kahvia joka selkeästi potkaisi hommat uudestaan käyntiin.

 

veto3.jpg

Olin aivan varma, ettei päivän treenistä tulisi muuta, kuin hampaita kiristellen tehty yläkroppatreeni, mutta penkkipaikan ollessa varattuna päädyinkin tekemään boksikyykkyjä – ja tein niissä oman sarjaennätykseni! Jatkoin hyvin alkanutta meininkiä vielä tiukoilla ja äärimmäisen syvillä etukyykkysarjoilla, ja hoidin apuliikkeet pois alta mukavaan kiertoharjoittelutyyliin. Kierrokseen kuului:

 • Hip Thrust x 10
 • Syväkyykky kahvakuulalla boksien päällä x 10
 • Boksihyppy (matala) x 10

Näitä kierroksia neljä, ja pienen tauon jälkeen vielä askelkyykkykävelyä käsipainojen kera, sekä selänojennuksia. 

Meininki oli lopulta fantastinen ja fiilis on nyt kuin uudestisyntynyt! Joskus saattaa käydä niin, että koomapäivän treeni vain huonontaa tilannetta, mutta useimmiten elämä alkaa hymyillä viimeistään toisen pääliikkeen jälkeen :).

 

veto2.jpg

On toki mahdollista, että mahtavalla treenipaidalla oli taas jotain osuutta asiaan…. Doge 4 lyfe!

 

p.s. Näin viime viikolla unta, jossa tein leukoja täysin vaivattomasti. Pakko yrittää kanavoida sitä unessa ollutta fiilistä huomisessa selkätreenisssä ;P

p.p.s. Keksin viime viikolla vahingossa loistavan sämpyläreseptin, joka mun täytyy ehkä toistaa vielä tällä viikolla – ihan vaan blogin takia….

Kommentit (9)
 1. mikaelaaaah
  24.1.2014, 10:56

  Ite oon nähny LUKEMATTOMIA unia leuanvedosta, herätykset tällaisista unista ovat aika karuja…
  Mut hei tykkään tosi paljon näistä sun treenipostauksista! Pieni kaipuu Vetoon nostaa aina välillä päätään ni ei muuta kun sun tai Natan blogiin fiilistelee.
  Ja hei käsivarret näyttää aika hyviltä..!

 2. Moi 🙂 kun tää sun blogi lähti aikoinaan siitä että halusit hyvät ja tasaset ruokailu-ja liikuntatavat ja kun liikuntapuoli on ilmeisen kondiksessa, niin haluisitko postata ruokailuista? Onko vielä kausia jolloin syöt huonosti vai meneekö nuo nyt käsi kädessä että kun liikkuu hyvin, syökin hyvin? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *