HUOM! Roosters Naisten Jefukokeilupäivä torstaina 12.9.2013

jefu14.jpg

jefu5.jpg

jefu6.jpg

(Kuvat: Riikka Sarvas)

Nyt olisi taas kreivin aika kokeilla jenkkifutista pääkaupunkiseudulla, rakkaat naissisareni! Itse olin riehumassa vuosi sitten, ja vitsit se oli kivaa. Tarkemman raportin löydät tästä. Olen itse tämän vuoden kokeilupäivän aikaan vielä reissun päällä, mutta menkää te heittelemään, kopittelemaan, väistelemään ja taklaamaan. 

Pelkotilat uudesta ja jännästä kannattaa kohdata, sillä hävittävänä ei kokeilupäivänä ole mitään 🙂 Pelipaikkoja ja erilaisia hommia löytyy kaiken tasoisille, kokoisille, muotoisille ja temperamenttisille tyypeille. Yhdessä tekeminen on siistiä, ja viime vuoden parasta antia oli se, kun päästiin päivän lopuksi ottamaan ”oikeita” pelejäkin.

Jos mielessä edes käväisi ajatus: ”Pitäisköhän sitä…”, haastan sinut menemään paikalle ja kokeilemaan!

Kutsu kuuluu seuraavasti: 

”Tervetuloa mukaan kokeilemaan nurmikenttien shakkia! Amerikkalaisen jalkapallon Try Outs-kokeilupäivä 12.9.2013 Helsingin Velodromilla. 

Roosters Ladies etsii urheilullisia, yli 16-vuotiaita pelaajia joukkoonsa. Pelipaikkoja löytyy tästä lajista laidasta laitaan erilaisille ja kokoisille urheilijoille!

Mukaan kokeilupäivään tarvitset vain urheiluvaatteet, juomapullon sekä lenkkarit tai nappikset. Jos omasta takaa löytyy hammassuojat, ota ne myös mukaan. Helsinki Roosters lainaa muut tarvittavat varusteet kokeilupäivään osallistuville.
Tapaamme kello 18.00 Velodromin aulassa, jossa katsomme kaikille osallistujille sopivat varusteet. 
Jotta osaamme varata mukaan oikean määrän varusteita, ilmoitathan osallistumisestasi sähköpostitse osoitteeseen roostersnaiset@gmail.com.

Lisää infoa seurasta löydät osoitteesta www.helsinkiroosters.com

Kuvia menneiden kausien peleistä löytyy rutkasti osoitteesta www.afb.fans.fi

Jos epäröit tai tulee kysyttävää koskien kokeilupäivää tai Amerikkalaista jalkapalloa ylipäänsä, voita ottaa yhteyttä yllä olevaan sähköpostisoitteeseen.

Tule ja tuo kaverisikin!”

Tapahtuman fb-sivuille löydät tästä linkistä.

Kommentit (4)
 1. Tampere Saints naiset
  11.9.2013, 21:25

  Hei hei hei!

  Myös Tampereella vaikuttavassa Saintsin naisjoukkueessa on aina tilaa uusille pelaajille ja myös meillä on tulossa tryout -päiviä.

  Näillä näkymin ainakin syyskuun ja lokakuun viimeisinä keskiviikkoina. Lisää tietoa tulee FB-sivuille https://www.facebook.com/TampereSaintsLadies?fref=ts

 2. Roosters Ladies
  11.9.2013, 15:04

  Kiitos Saara! Ja jos nyt menee kokeilupäivä sivu suun syystä tai toisesta ja jenkkifutiksen kokeileminen kutkuttelisi, niin mukaan pääsee myöhemminkin! Laitelkaa vain sähköpostia meille ja tulkaa mukaan treeneihin kokeilemaan! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *