Hyvässä vedossa!

veto3.jpg

Huh mikä treeniviikonloppu mulla on takana. Lauantaina vedettiin Natan kanssa Vetosalilla pari crosstraining-tuntia putkeen, ja joukkopaineen (lue: toistemme painostuksen) alla molemmat hikoilivat niin että lattia kastui. Katsokaa vaikka ylempää kuvaa.. Tuossa hiljalleen katoavassa hikilätäkössä mä makasin noin minuutti ennen tän kuvan ottamista.

Tänään taas olimme samaisen neidin kanssa Kukka Laakson kahvakuulakoulutuksessa, missä molempien kuulatetekniikat saivat melkoista lisäsyyniä. 

Tässä postauksessa fiiliksiä lauantailta, huomenna sitten asiaa kahvakuulailusta!

 

vetosali2.jpg

Mä olen viettänyt Espoossa aikaa jo reilusti yli kuukauden ja kaipaus rakkaalle Poltteelle on ollut alati läsnä.. Reilun viikon päästä pääsen takaisin Manseen, mutta vain hetkeksi, ennen kuin juoksutapahtumat kiskovat mut takaisin Helsinkiin 🙁

Tulen viettämään myös kesän pk-seudulla ja Elixian minulle tarjoamat mahdollisuudet alkavat hieman puuduttaa, joten kysäisin Lauttasaaren Veto-salilla käyvältä Natalta, josko saisin tulla hänen siivellään tutustumaan paikkoihin.

Lauantaina Vedossa (vai Vetossa, vai Vetosalilla??) olikin sattumoisin avoimet ovet ja livebändi (!!!!) nostattamassa treenifiilistä, joten me tehtiin aamutreenitreffit!

 

vetobandi.jpg

Veto on Poltteen tavoin crosstraining -sali ja mä olin ensisilmäyksellä kuin kotonani. Valmentaja tökki ja käskytti juuri niin kuin pitää, huuteli ihmisiä nimeltä, ja tunnin sisältö oli taattua rääkkiä – ihanaa.

Tilat ovat mansen halliin verrattuna melkoisen kompaktit, mutta kaikki tarvittava löytyy ja Veto onkin aivan kuin ihana mini-Polte! ^_^

 

vetotreenit.jpg

Meidän alkuperäinen suunnitelma oli mennä ensin voimatunnille, ja sen jälkeen kestävyyteen, mutta pienen aikataulusäädön jälkeen päädyttiinkin kestävyyteen ja Mixiin.

Treenien sisällöt olivat juuri noin karmeat, kuin taululta voi lukea >:) Liikkeitä tehtiin siis parin minuutin sarjoissa, ryhmiä vaihdellen jne. jne.

Ensimmäisen jälkeen tuntui jotakuinkin tältä:

 

vetomuikeet.jpg

Eli punaiselta ja jonkin verran hikeä valuvalta.. Hetken hengähdyksen jälkeen käytiin kiinni seuraavaan rykäykseen, jossa päästiin mm. vähän hiomaan mavetekniikkaa.

 

vetomave.jpg

vetomave2.jpg

Uskaltaisinkohan jopa sanoa, ettei näytä hullummalta kummankaan meno? Oma maveasentoni on ottanut aimo harppauksia eteenpäin, kiitos kaiken liikkuvuusjumppailun.

Toisen treenin jälkeen fiilikset olivat hieman ensimmäistä väsyneemmät. Hillityn voimailun kiihdyttyä tuskaiseksi itseään ja aikaan vastaan taistelemiseksi oli hiki taas pinnassa.

 

vetohiki2.jpg

vetohiki.jpg

Vuodatettiin siis litroittain verta ja hikeä – tai siis Natan kohdalla veristä hikeä? Noi samat valumaraidat oli muuten naamassa vielä tänäänkin.. Siistejä noi hiusvärit 😉

Meillä on Natan kanssa melko hyvä treeniyhteensopivuus! Tehtiin ainakin lauantaina kaikki liikkeet melkolailla samoilla vastuksilla ja samaan tahtiin. Aina jos toinen meinasi karata, toinen tsemppasi ja kiri perässä. Ja mikä olikaan lopputulos? Loistava treeni.

Treenikunto ei ollut ainoa matchaava asia, koska me oltiin molemmat värikoodattu kengät hiustemme mukaan:

 

vetokengat2.jpg

vetokengat.jpg

Mitä, eikö teidän treenikengät muka matchaa teidän a) hiuksiin b) silmien väriin c) kiinalaiseen horoskooppiin? Lol.

Kaiken lisäksi nuo kengätkin olivat mallia myöten ihan identtiset, mulla vain vähän kiiltävämmällä pinnalla.. 

Dear Universe, are you trying to tell us something? Ainakin laadukkaita treenikuvia sai triplasti normaalia enemmän, kun seurassa oli toinen bloggaaja.

Löydänköhän mä itseni Vedosta vielä uudemman kerran? Tai siis, tarvitseeko tätä edes miettiä? 😉

Kommentit (3)
  1. Mä haluun mukaan.

     

    x Steffi

  2. Juulia Vierailija
    22.4.2013, 08:12

    Ihanaa nähdä kaksi mun (oikeassa elämässä tuntematonta, girl crush-tyyppistä) lempi-ihmistä samassa kuvassa ja vielä noin iloisina!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *