Ihana iHerb

iherb.jpg

Tiedetään, mä oon vähän myöhässä iHerb -innostukseni kanssa.. Tilasin puljusta täydennystä proteiinivarastoihini, koska joku ihanainen lukija vinkkasi Warrior Blendien irtoavan paljon edullisemmin minäyrtin syövereistä.

Otin tällä kertaa vaniljan seuraksi myös suklaaprodea, joka ei tämänpäiväisellä ensimaistelulla ollut kovinkaan herkullista.. >:D Proteiinien lisäksi ostin huomattavasti edukkaampaa CLA:ta, joka oli sisällöltään aikalailla 1:1 Suomessa myytävien tuotteiden kanssa. 

Jos kyseinen kauppa ei ole jo jollekin tuttu, sinne pääsee tästä! iHerbissä on siis aivan käsittämätön valikoima lisäravinteita, hyvinvointituotteita, kauneudenhoitotuotteita, ruokaa sun muuta. Valikoimaa on jopa niin paljon, että on mukavinta tietää tasan tarkkaan mitä etsii, eikä hukkua satojen identtisiltä vaikuttavien tuotteiden sekaan..

Pieni tuskailu on kuitenkin vaivan arvoista, sillä postikulut ovat verrattain pienet ja omalla kohdallani toimitus oli hypernopea. Tuotteet olivat Suomessa alle viikossa! 

Tilaukseni oli hinnaltaan reilun 100€ (tilasin myös vähän muita testituotteita…) ja jouduin pulittamaan DHL:n kautta 13e tullimaksun, mikä ei siltikään nostanut summaa yli kipurajojen. Fiksut tilaajat osaavat varmasti pienellä kikkailulla välttää tuon tulliin jumittumisen.

Ainoana miinuksena keksin sen, ettei kauppa hyväksy PayPal -maksuja, vaan hommaan tarvitaan luottokortti.

Aion varmasti käyttää kaupan palveluita jatkossakin, kunhan pääsen yli tuosta runsaudenpulasta ja teen tarkempaa taustatutkimusta siitä, mitä kaikkea oikein haluan tarvitsen ;). 

 

Mitä kaikkea te tilaatte iHerbistä?

p.s. Jos joku on etsinyt voimakasta, hyvän hintaista ja laatuista D-vitamiinilisää, löytyy iHerbistä siihenkin loistava tuote! Itse olen syönyt näitä solar gemsejä tyytyväisenä jo useamman kuukauden 🙂

p.p.s. Huomenna starttaa mukava viikonloppuarvonta, joten pysykää kuulolla!

Kommentit (13)
  1. iHerb on kyllä hyvä kauppa, mutta mielestäni aika ylihintainen usein. Kannattaa tehdä hintavertailua ihan kotimaisten kauppojen kanssa, sillä näitä luontaistuotekauppoja on tullut viimeaikoina niin paljon uusia (=hinnat laskeneet).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *