Ihmeet pinnan alla

swim4.jpg

Kanarialta palattiin jo aikapäiviä sitten, mutta sukellus pyörii mun päässäni edelleen päivittäin! Kun saaria piinanneet myrskytuulet rauhottuivat, me päätettiin Manseboyn kanssa hypätä pinnan alle vielä uudemman kerran. Tällä kertaa mukaamme lähti vain Ricky Martinia muistuttava Marek a.k.a. Marco, jonka seurassa sukellusreissu oli todella rento! Aurinkomatkat sponsoroi ensimmäisen sukelluksen, ja tästä toisesta pulitimme 45€ / nenä.

Veteen päästyämme kävimme läpi kaikki perusjutut, ja sen jälkeen lähdimme seikkailemaan. 

 

swim3.jpg

Rannassa oli selkeästi enemmän virtauksia kuin ensimmäisellä sukelluksella, ja uimista oli kaikenkaikkiaan enemmän kuin aiemmin. Mun suurin oivallus oli, että syvemmälle päästäkseen ei tarvitse puhallella ja hengissää syvään, vaan sinne voi ihan vaan potkia ja sukeltaa.

Ensimmäisellä kerralla päässäni majaillut huppu jäi tällä kertaa laittamatta, ja sen takia tajusinkin käännellä päätäni enemmän. Huomasin myös, että vedessä kaikki tavalliset fysiikan lait voi unohtaa, ja polskutella miten päin lystää. Hassua, miten paniikissa pää voi olla, kun opettelee uutta asiaa. Sukeltamisesta löytyy varmaan ihan älytön määrä juttuja, joista yllättyä.

 

swim14.jpg

swim5.jpg

swim6.jpg

swim7.jpg

 

swim10.jpg

swim11.jpg

swim12.jpg

swim13.jpg

swim1.jpg

Toivottavasti äiti näkee nämäkin kuvat (tiedän, että näet, senkin kyylä ;)), jotta voidaan pian suunnitella meidän tyttöjen keskeistä sukellusreissua keväälle! Mikäköhän olisi passeli matkakohde… Marcon opissa olisi kyllä mukavaa sukeltaa, mutta veikkaan että Euroopasta ja muualta lähialueilta löytyy jännittävämpiäkin sukelluskohteita, kuin Lanzarote ^_^

 

P.S. Miten voinkin olla näin fotogeeninen. 

swimLOL.jpg

 

Kommentit (6)
  1. Aijaijai, tuo viimeinen kuva! xD Kiitos nauruista! Sukellusta olis kyllä kiva kokeilla, toivottavasti joskus tulee tilaisuus eteen 🙂

  2. Kiitos Saara näistä tosi kivoista Kanaria-postauksista! Etenkin sukellusjutut olivat suosikkejani ja varmasti muillekin kuin mulle tuli sellainen fiilis, että voisi uskaltautua taas veteen. Tein tuon Scuban Maltalla kesällä 2010, enkä ole sukeltanut sen jälkeen. Ensi kesänä täytyy päästä!

    Mukavaa uutta vuotta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *