Ikeakassireissaaja

5_3.jpg

Tätä tää nyt sitten nykyään on.. Todellinen syy salilla käymiseen on se, että mä raahaan parin viikon välein kaksi n. 15kg ikeakassillista tavaraa Espoon ja Tampereen välillä ja hiljalleen alkaa kypsyttää. Tavarat siis, ei Tampere :B

Reissaaminen on sinänsä jees ja maiseman vaihdos tekee hyvää. Tampereella elämä on ihanalla tavalla rutinoitunutta. Ruokaa, treeniä, ruokaa, kirjoittamista, nukkumista ja sama juttu seuraavana aamuna. Se tekee mulle todella hyvää kun olen elänyt kohta viisi vuotta epäsäännöllistä yrittäjäelämää.

Musta kuitenkin tuntuu, että mä jätän molempiin kämppiin vain kaaosta, kun kohdalle osuu kiireinen viikko ja tavarat lentelevät kassista toiseen ja siinä välissä lattialle jne…

Pärjäisin varmasti paljon vähemmälläkin raahaamisella, jos vähän organisoisin tekemisiäni.

Harmi vaan, että mä en ole yhtään sellainen tyyppi, varsinkaan silloin kun on kiire.

 

3_4.jpg

Mä yritän aina ennen lähtöä miettiä, mitä oikein tarvitsen toisessa kaupungissa ja teen puhelimeen listoja jutuista, joita ei ainakaan saa unohtaa! Niihin kuuluu mm.:

 • Treenikamat
 • Tietyt lempivaatteet
 • Laskut
 • Kamera ja laturi
 • Tripod
 • Tietokone tai kaksi latureineen
 • Testituotteita kauneusblogia varten
 • Eetu

Tämän lisäksi kassiin lentää paniikissa kaikkea, mikä sillä hetkellä tuntuu tärkeältä.. Eli kaikkea turhaa ja painavaa 😀

 

4_4.jpg

Eetu on siis Särkästä adoptoitu delfiini, joka on vakiinnuttanut paikkansa mun kainalossa ja matkatyynynä.

Tuossa eteisessä nuo kassit edelleen nököttävät. Mä aina lupaan, että puran ja järkkään niiden sisällön, mutta niin ei ole tainnut käydä vielä kertaakaan 😀

OLKOOT! Menen syömään lounasta ja otan kassit seuraavaksi haasteeksi… Ja yritän miettiä, miten tämän tuskailun saisi tulevilla matkoilla minimoitua.

 

2_5.jpg

Aamiaisella herkuttelin PROfeel vaniljarahkalla, johon sekoitin ison kourallisen vadelmia ja mustikoita. NAM

 

1_5.jpg

Muuta aamiaispöydältä löydettyä: ”Tomaattileipä.” 😀

 

Harrastaako kukaan muu kahden paikan välillä ravaamista? Onko teillä jotain vedenpitävää systeemiä?

Kommentit (14)
 1. Reissaan viikonloppuisin Bryssel-Pariisi väliä, ja välillä työmatkojen takia väliin tulee muutama muukin Euroopan kaupunki.

  tässä vinkit
  -sellainen perässä vedettävä matkalaukku/mummokassi. Mielellään neljä pyörää = voit vetää kassia niin, että se on aina näköpiirissä.
  -kännykän/läppärin laturi tuplana.
  -nettilaskut ja suoraveloitus-sopimukset
  -muistitikku/dropbox tili, jossa työjutut (ei unohdu toiseen kaupunkiin). Mukaan kannattaa laittaa skannit passista/ajokortista/opiskelijakortista/resepteistä yms. Jos näitä joskus tarvitsee, on mukana ainakin kopio.
  -normikosmetiikka tuplana
  -Pakkaa mukaan likapyykit(!). Kuulostaa oudolta, mutta viikolla ei ole aikaa pestä pyykkejä (varsinkin jos ne on arkoja ja pitää pestä käsin). Pakkaan periantaina aina viikonlopun tarpeisiin likapyykkiä, heitan kassin perjantaina Pariisiin saavuttuani pesukoneeseen – ja hups, viikonlopuksi on puhtaat vaatteet (ja ne pyykitkin tuli pestyä).

 2. Kertoisit nyt mitä siellä Tampereella duunaat, jookosta? 🙂 Tai siis miksi olet muuttanut sinne? Se on mun rakas kotikaupunkini, josta puolestani itse muutin toisaalle (miehen perässä, kuinkas muutenkaan).

  Webe

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *