I'll be right back..

Elämäni Kunnossa

Päätin tänään illalla kotiin ajaessani, että niin kauan kuin minun blogini ei ole maailman tärkein Internet-julkaisu ei kenenkään maailma kaadu tai kukaan kuole, jos otan pari päivää itselleni tämän melkoisen inhottavan olon purkamiseen. 

Eihän? 

En ole vuosiin jakanut kovin henkilökohtaisia asioita kummassakaan blogissani, enkä ajatellut aloittaa sitä nytkään. Ennakoidakseni mahdollisia spekulaatioita totean kuitenkin, että kukaan ei ole kuollut, yhdessäkään ihmissuhteessani ei ole tapahtunut muutoksia, eikä mitään muutakaan suurta tai elämääni kerralla mullistavaa ole tapahtunut. 

Juuri nyt on vain pakko ottaa pari päivää hengähdystaukoa, ettei tämä juna jää puolitiehen.

Palataan siis astioille ensi viikon alussa. Valtava kiitos jo etukäteen ymmärryksestä <3

Kommentit

aino_ (Ei varmistettu)

Hei, todellakin pikku tauko jos siltä tuntuu! Kaikissa töissä on vapaapäiviä ja lomia, niin pitää saada olla bloggaajillakin:) Tahtisi on ollut kyllä tosi kova! Ja tosiaan, kenenkään maailma ei voi kaatua parista päivästä :D Supertsempit sinne:)

Nina70 (Ei varmistettu)

Teet just mitä sua huvittaa :) Oot taatusti hengähdystauot ansainnut.

Suvi K.
Sisunainen

Musta on hassua ajatella että blogia pitäisi päivittää aina x ajan välein; eikö voisi kirjoittaa ihan sen mukaan milloin on jotain sanottavaa?
Kun vielä pidin ruokablogia (siis sellaista jossa julkaisin vain ruokaohjeita) sain eräältä yhteistyötaholta palautetta että postaan liian harvoin. Mutta mitä jos syön viikon pikanuudeleita enkä kokkaa mitään uutta jjosta saisi fiksun postauksen? Eli imo määrä ei korvaa laatua. :)

-mari- (Ei varmistettu)

Hyvää blogilomaa! ja älä meistä lukijoista stressaa, kyllä me jaksetaan odottaa! :)

Toilaura (Ei varmistettu)

Tsemppiä inhottavan olo purkamiseen! Olet taukosi ansainnut :)

VSL (Ei varmistettu)

Moi,
nyt ihan tietotekninen huomio/ihmetys/kysymys: Seuraan kirjoitteluasi blogilistan kautta. Aina välillä listan mukaan näyttää, että blogi olisi päivittynyt, mutta kun innokkaana tulen lukemaan uutta tekstiä, niin täällä ei olekaan mitään uutta. Onko muut huomioineet samanmoisen?

Kommentoi