I’ll be right back..

Päätin tänään illalla kotiin ajaessani, että niin kauan kuin minun blogini ei ole maailman tärkein Internet-julkaisu ei kenenkään maailma kaadu tai kukaan kuole, jos otan pari päivää itselleni tämän melkoisen inhottavan olon purkamiseen. 

Eihän? 

En ole vuosiin jakanut kovin henkilökohtaisia asioita kummassakaan blogissani, enkä ajatellut aloittaa sitä nytkään. Ennakoidakseni mahdollisia spekulaatioita totean kuitenkin, että kukaan ei ole kuollut, yhdessäkään ihmissuhteessani ei ole tapahtunut muutoksia, eikä mitään muutakaan suurta tai elämääni kerralla mullistavaa ole tapahtunut. 

Juuri nyt on vain pakko ottaa pari päivää hengähdystaukoa, ettei tämä juna jää puolitiehen.

Palataan siis astioille ensi viikon alussa. Valtava kiitos jo etukäteen ymmärryksestä <3

Kommentit (7)
  1. تطبيق خدمي يقوم العميل من خلاله بإختيار منتج من مجموعة من المنتجات المتاحة أمامه ليصل الى المكان الذى يحدده مصر جميلة – مصر جميلة – Misr Gamila – Misr Gamila

  2. Moi,
    nyt ihan tietotekninen huomio/ihmetys/kysymys: Seuraan kirjoitteluasi blogilistan kautta. Aina välillä listan mukaan näyttää, että blogi olisi päivittynyt, mutta kun innokkaana tulen lukemaan uutta tekstiä, niin täällä ei olekaan mitään uutta. Onko muut huomioineet samanmoisen?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *