Joulujumppari

safka2.jpg

YKSI YÖ VAIN JOULUUN ON! Mä olen pari viimeistä päivää leiponut mun perinteikkäitä joulufudgeja (n. 55kcal / pala).

Tämä tuotteen ravintosisällön laskeminen on onneksi minimoinut mun kuormasta napsimista ja pitänyt huolta siitä, että jaksan raahata itseni lenkille ja salille, vaikka aikataulussa olisi kaikkea kivaa jouluhömppääkin. Aattona skippaan salin ja möyrin lumessa siskon koirien kanssa.

Eilen aurinko näyttäytyi pitkästä aikaa ja mä lähdin pitkälle aamukävelylle kadottamaan viimeisiäkin On-Rampien aiheuttamia jalkajumeja. Lenkin varrelle osui kyllä myös Tapiolan keskusta, mistä saatoin vielä täydentää joululahjavarastoani muutamalla paketilla.. 

 

safkaa.jpg

Tänään taas päätin, että huomisen totaalilepo tuntuu paljon mukavammalta, kun tänään jumppaa kunnolla! Sen takia suuntasinkin nokan pelkällä proteiinitankkauksella kohti Elixiaa, missä olikin sopivasti alkamassa 3omin Shape-tunti, mikä keskittyy keskikropan treenaamiseen.

Huomasin mentaliteettini muuttuneen sen verran, että ryhmän mukana pää kolmantena jalkana kiskomisen sijaan keskityin jokaiseen toistoon tosissani alusta loppuun, enkä välittänyt siitä, mitä edessä huudetaan. Sainkin treenistä hyvän tuntuman ja massu voi olla huomenna kipeä muustakin, kuin jouluherkkujen määrästä!

Mun aivot alkaa jo olla loman ja joulun tarpeessa, eli yritetäänpä ensi viikolla hommata tällekin palstalle jotain informatiivisempaa sisältöä. 

 

safkaa4.jpg

Eli ihanaa joulua kaikki ruudun takana nököttävät ystäväni ja palataan asiaan parin päivän päästä! 🙂

hyvinvointi mieli liikunta hyva-olo
Kommentit (1)
  1. OULU!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *