Karannut koira ja erilainen iltalenkki..

1487901_10202483278305557_1948452609_o.jpg

Eilinen meni vähän uusiksi, kun lähdin töiden jälkeen bloggailun sijaan auttamaan tuttuani, jonka koira oli karannut sunnuntaina. Erittäin arka koira oli päässyt vapaaksi kun tuttuni oli liukastunut kotipihallaan, ja eläin palloilee edelleen alueella, toivottavasti hengissä. Näköhavaintoja on tullut muutama, mutta todennäköisesti koira on piilopaikan löydettyään asettunut sinne.. Hommaa hankaloittaa se, että koiralla oli kaulassaan panta ja pitkä hihna, joka on voinut takertua ties minne, ellei se ole saanut venkoiltua itseään irti.

Toivottavasti kukaan ei myöskään ole yrittänyt leikkiä sankaria ja napata koiraa kiinni itse, sillä siitä se vasta säikyksi muuttuisikin.

Onneksi vielä ei ole paukkupakkasia 🙁

Kipitimme 4h ajan ympäri lähialueiden katuja ja lenkkipolkuja, sekä tsekkailimme muutamia houkuttelevan oloisia piilopaikkoja taskulampun kera, mutta aika tuntui kuluneen kuin silmänräpäyksessä. Lähden kohta jakamaan kiinnittämään vielä lisää lappuja lähialueen taloihin – hyötyliikuntaa kerrassaan. 

Espoossa Tapiolan, Laajalahden ja Pohjois-Tapiolan alueella asuvat, pitäkää silmänne auki! Pienikin vinkki voi olla kullanarvoinen. 

Facebookissa levitettyä kuvaa saa jakaa eteenpäin, ja lisätietoja saa tämän linkin kautta.

Kommentit (9)
  1. Sape, oot niin rakas, kun autat <3 Jos löydät sen koiran, lupaan sulle voodoo-mies Hannu Rauhalan klitorishypnoosin jalkahieronnalla. <3

  2. Laitetaan jakoon, toivottavasti karkulainen löytyy pian!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *