Kaupunkikävelyllä kännykkäkameran kanssa

manse6.jpg

Kyykkyläpimurtoni ansiosta jalat ovat edelleen ihan tukossa, ja eilisen yläkroppapäivän sisältöä käsittelen edelleen intensiivisesti päässäni (Poltteella samaan aikaan olleet saattoivat kuulla jonkin verran sadattelua, ja boksien potkimista.. En ole ylpeä käytöksestäni :D). Tänään heräsin taas jumittavan niskan kanssa, ja päätin että päivän agenda on: kävely.

Sateinen päivä taittui iltaan ja kiskoessani lenkkikamoja päälle, ei pimeä ja tihkuinen Kuntokolmonen houkuttanut tasan tarkkaa tippaakaan. Päätin siis tehdä vähän erilaisen lenkin, ja tutustua paremmin rakkaan Mansen katuihin! Samalla sain oivan tilaisuuden testata mun uutta lainapuhelinta, Samsung Galazy S4 Zoomia, joka on niin outo, että sopii mulle kuin nyrkki silmään.

Seuraavien kuvien perusteella jokainen Mansessa vieraillut voi arvella mun lenkkireitin ja sen pituuden!

manse.jpg

manse1.jpg

manse2.jpg

manse3.jpg

manse4.jpg

manse5.jpg

Miksei mua ole viety tänne syömään??

 

manse7.jpg

manse8.jpg

manse9.jpg

manse11.jpg

Mun mielestä on aika kreisiä, että kuvat on otettu pilkkopimeän aikaan puhelimella. Ei muuten tarvitse enää raahata kameraakaan joka kerta gymille – aika siistiä!

Kommentit (11)
  1. Hehhee, Golden unicorn <3 Hieman vihamielisen oloinen palvelu, epäilyttävä köynnöskatto mutta tosi hyvä ruoka. Take away -50 %. Tykkään!

  2. Manse oli pessyt kasvojaan kymmenessä vuodessa. Kesällä kävelimme myös kaupunkikierroksen siipan kanssa. Maisema ja kadut olivat siistejä. Yleisilme muutenkin citymäinen!
    Aikaisemmin tuli kulutettua enemmänkin Tampereen katuja, nyt tuli oikein hinku takaisin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *