Kesäkuntoon Vetosalilla?

sali1.jpg

sali5.jpg

Mä TIEDÄN että siellä on joku, joka on miettinyt kesäkuntoprojektia 😀 Mä itse uskon ehkä enemmän pitkäaikaiseen tekemiseen ja pitkäjänteisyyteen, mutta mistä sellaista sitten repisi, jos ei ole mitään treenirutiineja? Mä itse löysin Crosstrainingin ja OnRampin kautta paitsi oikeat suoritus tekniikat, myös treenaamisen riemun ja sen, miten paljon tehoja itsestään saa irti. 

Vetosalilla alkaa taas huhtikuussa OnRamp-kurssi, jonne on vielä vapaana joitakin paikkoja. Nyt kurssille on mahdollista osallistua blogin kautta alennushintaan 149€ (norm. 199€)! Kurssiin kuuluu 8 opetus/treenikertaa, jossa käydään läpi Crosstrainingin perustekniikat, ja tehdään tietysti myös erilaisia MetConeja, että hommasta saa selkeästi kiinni.

Huhtikuun OnRamp alkaa keskiviikkona 2.4., ja treeniajat ovat maanantaisin 19.30-20.30 sekä keskiviikkoisin 19.15-20.15. Iltatreenit – ne on aina parhaat 😉

Vetosali sijaitsee Lauttasaaressa, minne pääsee kuulemma kätevästi jopa joukkoliikennettä käyttämällä – itsehän kuljen kaikkialle autolla, ja mainostan mieluummin ilmaisia autopaikkoja, joita löytyy aina 😀

Jos nyt tuli sellainen kutina, että JES, tässä on jahkailtu ihan tarpeeksi pitkään sohvan ja keittiön välissä ja treenit voisivat maistua, pistä viestiä osoitteeseen: antti.toikka@liiku.net.

Muista mainita viestissä blogista, niin saat kurssin alehintaan!

 

veto19_0.jpg

Vetosalilla treenailtiin jo vuosi takaperin näin muikeina, eli tervetuloa iloiseen jengiin! ^_^

Kommentit (4)
 1. Kiitos Saara! Ite asun nimen omaan Lauttasaaressa ja oon miettinyt tätä kurssia jo pidemmän aikaa, mutta hinta on tuntunut suolaiselta. Oli pakko laittaa kyselyä, että vieläkö mahtuu.

  PS. Sulla on muutekin aivan huippuhyvät blogit. Kiitos mahtavista jutuista! Vaikutat muutenkin sellaiselta tyypiltä jonka kaveri olisi kiva olla 🙂 Keep up the good work!

 2. Moikka!
  Itse kun en asu Lauttasaaressa, tiedätkö voiko tuon OnRamp-kurssin suorittamisen jälkeen jatkaa crosstrainingia muualla?
  Eli onko se sellainen kurssi, että muutkin crosstrainingpaikat hyväksyy tuon kurssin?

  Kiitos etukäteen!

  1. Nata - White Trash Disease
   30.3.2014, 20:35

   Voi jatkaa ja hyväksyy. Mutta sinähän toki ihastut vetoon ni paljon ettet halua jatkaa mihinkään muualle!!

  2. JEE Nata kiitos paikkaamisesta <3 Kommentti oli mennyt mun silmien ohi, mutta siinähän se vastaus jo olikin ^_^

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *