Kevyempi kesäherkku: Mansikat vaniljavaahdolla

Elämäni Kunnossa

Eilisen mansikkaherkku oli juuri niin herkullista, kuin muistinkin. Kaikessa simppeliydessään se on rahkaista vaniljavaahtoa ja tuoreita mansikoita. Taivaallista!

Päivästä riippuen kippaan valmiin vaahdon pilkottujen mansikoiden päälle, tai dippaan kokonaiset mansikat suoraan vaahtoon. NAMNAMNAM!

Tarvitset:

Purkin Flora Vanillaa ja 250-500g maitorahkaa. Rahkan määrästä riippuen voit tehdä herkusta hieman makeampaa, tai hieman proteiinipitoisempaa. Arvatkaa, kumman mä valitsin ;)

Valmistaminen on nopeaa ja idioottivarmaa, eli laiskana päivänä voi vaikka valjastaa poikaystävän tekemään likaiset työt!

 

1. Vatkaa vaniljavaahto niin kiinteäksi, kuin mahdollista ja kaada sitten sekaan 1 tai 2 purkkia rahkaa

 

2. Vatkaa loppuun 

 

3. Pilko mansikoita ja kippaa vaahtoa reippaasti niiden päälle

 

Sitten vaan aurinkoiselle litimärälle ja sateiselle parvekkeelle herkuttelemaan!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse välttelen prosessoituja ruokia (kuten noita teollisia kasvirasvatuotteita), joten dippaan mansikoita ihan vaan rahkaan, jonka maustan aidolla vaniljasokerilla - superhyvää sekin, etenkin jos käyttää pikkuisen rasvaisempaa rahkaa (Lidlistä saa 4-prosenttista ja Rainbow'lta 10-prosenttista). Rahkastakin saa yllättävän kuohkeaa kun vaan vatkaa sitä pienellä raivolla! Ja on hyvää tietysti myös niin, että pilkkoo mansikat ja sekoittaa koko sotkun.

Myös ranskankerma on ihanaa mansikoiden kanssa, mutta toki paljon rasvaisempi vaihtoehto.

Kiitti Saara kivoista blogeista!

Erika (Ei varmistettu)

Mä välttelen ekan kommentoijan tapaan prosessoituja ruokia, mutta oon sen verran terveyshifistelijä että välttelen myös sokeria, joten vaniljasokerin sijasta käyttäisin aitovaniljajauhetta, namnam :) Mä syön hedelmiä joskus turkinjogurtin kanssa, se on kyllä aika rasvaista, mutta niin herkkua! Oon ihan rakastunu yhdistelmään nektariinilohkot + turkinjogurtti + eukalyptushunaja.

Vierailija (Ei varmistettu)

NAM! :) Yksinkertaista mut varmasti iiiihanaa!

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, Nostan hatun korkealle! Pitääpä kokeilla itsekin noita rasvaisempia rahkoja. Jotenkin oon vaan niin korviani myöten täynnä rahkaa, että tuollainen vaahtomaisempi koostumus on välillä aika piristävää ;)

 

Erika, Mulla on aitovaniljajauheen (en siis kyllä käytäkään muuta  vaniljaa, mutta kuitenkin :D) kanssa se ongelma, että jos sitä livahtaa vähänkin liikaa, maku on ärsyttävän pistävä... Vinkkejä? Eukalyptushunaja muuten on NANNAA! Oon lorottanut sitä purkillisen rahkojeni sekaan :D

 

Vierailija, Superherkkua <3

Vierailija (Ei varmistettu)

http://celebrity-gossip.net/mila-kunis/photo/mila-kunis-529, hhihiii :)) Muistelisin, että joskus black swanin aikaan hehkutit! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kokeilepa esim. tuota lidlin 4,4% rasvaa sisältävää rahkaa, maistuu noiden oksettavien 0,2% mömmöjen jälkeen jumalaisen hyvältä! Enää en edes tiedä miks oon rasvatonta shittiä ees ikinä syönyt.

Ibalee (Ei varmistettu)

Syön tätä juuri nyt ja on niin hyvää että en kestä!! Kiitos reseptistä&lt;3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.