Kuinka laihtua 100kg kahdessa viikossa?

laihdutus.jpg

Hätävarajumpan esiteltyäni kommenttiboksissa nousi esiin eräs erittäin ajankohtainen ja tärkeä kysymys: Kuinka laihtua 100kg ennen tulevia häitä???

Satun tuntemaan kysymyksen esittäjän, jonka elopaino on ehkä hädin tuskin 55kg, joten 100kg pudotus saattaisi olla fataali.. Mä olen kuitenkin monesti miettinyt aivan samaa itsekin ja olen aika varma, että olen kehittänyt toimivan kaavan!!

Tämä on siis teille, tytöt. Oletan, että häissä näen kaksi erittäin fittiä mimmiä.

Hypoteettisestihan aina kerrotaan, että yhden rasvakilon kadottamiseen tarvitaan n. 7000 kilokalorin vaje. Tällä kaavalla mietittynä 100kg pudotukseen vaaditaan ensituntumalta hulppea 700 000kcal vaje, joka tarkoittaa kahden viikon varoitusajalla n. 50 000kcal päivävajetta.

Älä kuitenkaan pelkää, tämä on täysin mahdollista! Kehosi auttaa, ja jos syömiset rajoitetaan sanotaan n. 200kcal/päivä, on ensimmäinen 1300 jo miinuksella, vaikket liikkuisi yhtään!

Kiitos, luontoäiti.

Tässä kätevä kymmenen kohdan lista, jota noudattamalla nuo ylimääräiset 100kg sulavat lanteiltanne kuin voipala tulivuoressa:

 1. Kehitä joukkopaine! Jos kaveri tsemppaa mukana, on onnistuminen paljon todennäköisempää. Haasta siis parhaat ystäväsi mukaan 100kg pudotukseen, ja postatkaa haaste myös mahdollisimman moneen SoMe-alustaan. 

 2. Älä lepää. Nukkuminen on täysin hukkaanheitettyä aikaa. Silloin kuluttaa vain säälittävän 60-70kcal/h.. Jos saat kehosi termogeeniseen ja ylivirittyneeseen tilaan, rasva palaa todella paljon tehokkaammin.

 3. Älä pysähdy. Saavuttaaksesi 50 000kcal päivävajeen, liikkeessä on pysyttävä ihan koko ajan. Syö kuntopyörän päällä, liiku paikasta toiseen burpeen ja mittarimatopunnerruksen avulla ja käy vessassa staattisessa kyykyssä. Kannattaa myös harkita astronauttivaippoja, niin vessakäynteihin ei tarvitse tuhlata aikaa.

 4. Treenaa kunnolla. Alituisen liikkumisen lisäksi kannattaa jokaiseen vuorokauteen mahduttaa 15-20h rajua aerobista liikuntaa. Bodycombat, liikkarin Tiinan vetämät Body-tunnit, tai korkealla sykkeellä juokseminen käyvät erittäin hyvin. Jos jumppaat vain 15h, kannattaa ruoan määrää vähän miettiä… 

 5. Lisää vastusta. Kiinnitä ranteisiin, nilkkoihin, polviin, kaulaan ja varpaisiin painoremmit (min. 4kg/kpl), ja pue lopuksi päällesi painoliivi. 

 6. Kunnioita vaakaa. Laihtuaksesi 100kg viikossa, tulee päiväpudotuksen olla n. 7,143kg. Tunnissa se tarkoittaa vajaata 300g. Jos 300g ei ole tippunut, yritä kovempaa!!

 7. Syö hyvin! Termogeeniset ruoat tehostavat aineenvaihduntaa. Jos aiot syödä jotain lisäravinteiden lisäksi, valitse lautaselle inkivääriä, chiliä, valkosipulia, kaalia ja vihreää teetä.

 8. Muista ne lisäravinteet. Kofeiinitableteilla eliminoit turhat unenkaipuut, ja rasvanpolttajat polttavat ihan törkeästi rasvaa. Ruoan voit oikeastaan korvata kokonaan puhtaalla veteen sekoitetulla heraproteiinilla. Maustamattomalla tietysti! Niin ja hei ananaskapselit!! Niitä kannattaa ehdottomasti syödä, ne vasta toimivatkin.

 9. Muista juoda. Vesi on äärimmäisen tärkeää, eikä sitä voi tällaisessa tilanteessa juoda liikaa. Tähtää mieluiten 10 litraan per päivä, että rasvat huuhtoutuvat sinusta pikavauhtia. Kannattaa myös sekoittaa veteen vielä reilusti detox-liuosta, ettei laihtuminen jää ainakaan kiinni turhista kuona-aineista.

 10. Muista relata. Painonpudotus ei ole kaikki kaikessa ja voit välillä hengähtää. Kömmi vaikka saunapussiin hikoilemaan turhia nesteitä, ja kerää henkistä kanttia näitä motivaatiokuvia katselemalla!

 

YOU CAN DO IT!!!!!!!

41517627785136271_aC5tIPkz_c.jpg

motivation-weight-loss.jpg

skeleton_treadmill_540x405.jpg

Toivottavasti tästä oli apua :))))

p.s. Tämä postaus on täyttä totta.

hyvinvointi mieli liikunta
Kommentit (17)
 1. siiisss oonko tää nyt ihan varmast tottaa??? vai oliks tää läppä??

 2. Ihan loistava! Tämä kruunasi treenin jälkeisen olotilan 🙂 Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *