Kuumakivihier.. paijaus

IMG_3759.JPG

Mä kävin tänään spontaanisti käyttämässä Blog Awardseista voittamani lahjakortin eräässä Day Spa:ssa. Olen käynyt joskus n. 20min testihoidossa kokeilemassa kuumakivihierontaa, ja se oli taivaallista. Tänään varauduin samaan kokemukseen, ja kävi ehkä kohtalokseni.

Kuumakivihieronnan ideana on hieroa keho läpi kuumia kiviä ja öljyä käyttäen. Kivistä säteilevä lämpö siirtyy syvälle lihaksiin ja rentouttaa niitä vielä tehokkaammin kuin tavallinen runnominen.

Tämänpäiväinen hieronta kuitenkin oli enemmän paijailua, kuin syvärentouttavaa hierontaa.. Käytettäviä kiviä ei ollut kovinkaan montaa, niitä ei missään vaiheessa jätetty hierotun alueen päälle lämmittämään lisää, ja hieroja olisi voinut käyttää tuplasti enemmän voimaa. Paijailu ja lämpö tuntuivat kuitenkin sen verran ihanilta näinkin, etten koomatilastani jaksanut pyytää mitään muutosta tekemiseen. Mä muutenkin tykkään enemmän sellaisesta nössöhieronnasta, kuin itkua vaativasta urheilurusikoinnista. Kokonaisuus hoidon aktiivivaiheiden aikana oli siis erittäin miellyttävä, ja vaadin rusikointia sitten joskus toiste.

Jokaista vartalon aluetta hierottiin/paijattiin kivillä muutama minuutti, mutta tuntui siltä, että 75min ajastani puolet kului huoneen ympäriinsä ravaamisessa, ja hieronnan jälkeisessä n. 15min ”rauhoittumis”tuokiossa.. Noh, onneksi kyseessä oli lahjakortti, eikä kovalla työllä ansaitsemani rahat 😉

hot_stone_massage.jpg

Aion ehdottomasti antaa kuumakivihieronnalle vielä pari mahdollisuutta, mutta etsin paikan, josta löytyy reilusti positiivisia suosituksia! Niin, ja niitä suosituksia saa myös jättää tuonne kommenttiboksin puolelle.

 

hyvinvointi liikunta hyva-olo
Kommentit (5)
  1. Tämän postauksen innoittamana varasin ajan 😀 Kiitos!

  2. Olen käynyt Helsinki Day Spassa kerran kuumakivihieronnassa ja se oli taivaallista. Koko keho käytiin läpi ja kiviä jätettiin kaikkialle keholle lämmittämään. Hieronta ei ollut mikään runnominen tai urheiluhieronta, mutta rauhoitti mukavasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *