Kuvia menneiltä vuosilta

Elämäni Kunnossa

Duunasin eilen itselleni uuden työtilan olohuoneeseen ja nyt pöydältä löytyy näppärästi teran lisämuisti täynnä vanhoja muistoja. Jännästi musta löytyy reilusti kuvia lähinnä niiltä ajoilta kun olen ollut hoikemmassa kunnossa ja silti, suurin osa niistä on jäänyt julkaisematta, koska "näytän läskiltä".

Tässä siis satunnaisia kuvia lähinnä vuosilta 2007-2011

Dat ass! Lähtee melkein kääntymään sisään päin. Olin kyllä poikkeuksetta muodoton hoikkaläski >:D

 

Ja sitten painoa toiseen suuntaan. Näissä kuvissa en tosiaankaan ole halunnut olla kameran edessä, varsinkaan kokokuvissa. Suurin osa kuvista on parin vuoden takaiselta Thaimaan reissulta.

 

Sellaisia muistoja tähän iltaan.

Kommentit

maylea (Ei varmistettu)

Toi pinkki leveä vyö <3

nansk

Saara, olet ihana.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanainen Saara <3 esintyykö poikaystäväsi yhdessä thaimaan-kuvista?

Ms. Octavia (Ei varmistettu) http://trainingday-octavia.blogspot.fi/

Ihan sairaan makeet noi mustat hiukset, jossa blondatut otsahiukset. Mageee :P

Saara S.
Saara Sarvas

maylea, Se taitaa olla edelleen kaapissa ja sieltä löytyy myös samanmoinen neonkeltainen :D

 

nansk, Niin sääkin nansk ;*

 

Vierailija, Hahaha, ei! Kuvassa on mulle ihan eri tavalla hurjan rakas Juhana, joka on kuin se isoveli, jota en koskaan saanut! Hän on yhden rakkaan reissussa mukana olleen ystäväni aviomies ^_^

 

Ms. Octavia, Ne oli jotenkin tosi hot varsinkin 2007 :D

Uuden elämän arvoitus

Aina jaksan ihmetellä kuinka koskaan ei olla tyytyväisiä omaan vartaloon ja painoonsa - sama vika löytyy itsestänikin :) Kaunis nainen olet joka tapauksessa kaikissa kuvissa :)

Kris (Ei varmistettu)

Mutta noissa myöhemmissä kuvissa näytät silti jotenkin... Ihanammalta. Siis henkisesti. Ja niin kai olitkin. TAI OOT TIÄTTY AINA OLLU <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Olet mun inspiraatio. <3 niin aito, niin häpeilemätön ja nykyään varmaan myös niin sinut itsensä kanssa. Mulla on kovin samalainen tausta, ku sulla ja saan susta kovasti voimaa jatkaa terveelliseen elämään pyrkimistä ja unohtamaan lopullisesti bulimian, joka mun mukana on valitettavan kauan kulkenut. Nyt olen ollut tekemättä tyhmyyksiä itselleni 7kk ja aion jatkaa tällä linjalla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Näin sut viime viikonloppuna Myrtsissä ja olit jotenkin pysäyttävän hyvännäköinen! Huomasin ja tunnistin sut jo kaukaa, treenivaatteet päällä ;)

Olit jotenkin niin ystävällisen ja lämpimän (?) näkönen vaikkakin vähän mietteliäs : D

Täytyy sanoo, että oot upee typykkä ;)

Ju-de (Ei varmistettu)

Heippa,

Onneksi löysin tämän blogin tänään. Tämän postauksen perusteella näytät kamppailleen samankaltaisten ongelmien kanssa kuin minäkin. Olen aina pitänyt itseäni lihavana, silloinkin, kun painoin 55 kiloa ja pituutta oli 160 cm. Nyt lähes 15 kiloa painavampana (viitisen kiloa jo pudottaneena) olen katsonut kuvia hoikasta minästä ja huomannut, kuinka hoikka olenkaan ollut. Olen aina häpeillyt erityisesti keskivartaloani ja yrittänyt peittää sitä erilaisiin kaapuihin. Päätin aiemmin keväällä, että nyt riittää. En enää aio hävetä itseäni.

Tavoitteena on pudottaa painoa edelleen ja kasvattaa kuntoa, että oloni voisi olla entistä terveempi. Olen kuitenkin oppinut vertaillessani kuvia tämän hetkisestä itsestäni ja hoikasta itsestäni, että en tule koskaan olemaan ulkoisesti sen näköinen kuin haluan, jos en pidä itsestäni tänään. Itsestä pitämistä pitää harjoitella ja ajatukseen pitää totutella ajan kanssa. Ei tule huomista, jolloin olen tyytyväinen itseeni, jos en ole sitä jo tänään.

Tsemppiä, olet kaunis! Niin minäkin.

J

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.