Legot suojaan!

Elämäni Kunnossa

Mä lähden parin tunnin päästä testailemaan jefua ja päätin hommata hammassuojat, ihan vaan että pääsen varmasti testaamaan kaikkea mahdollista. Mulle vakuuteltiin, että pari euroa maksavat korkeintaan ja heleposti löytyy! Hmph...

Viisi kauppaa käyty läpi, kahdesta vedin vesiperän ja lopuissa edukkain malli maksoi 19.90 :D Onneksi oli vielä arvoa Stadiumin lahjakortissa, muuten en ehkä olisi tätä yhtä treeniä varten moista summaa sijoittanut.

 

Myyjä ihmetteli, että pienen näköinen  tuo suukappale, mutta mun pikkusuuhun ne ainakin istuivat täydellisesti. Ja tietty plussaa siitä, että niken merkki näkyy aina kun irvistää ;)

 

Nämä hammassuojat muotoillaan omaan suuhun sopiviksi upottamalla ne ensin 30sec ajaksi todella kuumaan veteen. Sen jälkeen niiden annetaan jäähtyä hetki ja haukataan suuhun!

 

Jäähdytysprosessi meneillään.. Suojat muotoutuivat täydellisesti ja nyt mietinkin, missä kaikissa muissa lajeissa voisin tätä sijoitusta hyödyntää. Harmi, etten tykkää taistelulajeista! Ainakaan vielä...

Niin ja tarttuihan sieltä stadiumista pari muutakin juttua mukaan:

 

Mä hukkaan aina kaikki sukat, mutta aion vaalia näitä tarkasti. Pitkillä lenkeillä halvat sukat alkavat aina hiertää, toivon että nämä auttavat ongelmaani! Hintaa kahdella parilla oli 9,90e.

 

Ja sitten vielä hotpants/shortsimalliset urheilualkkarit. Ensi kesänä sitten treenaan pelkästään näissä ja urheilurintsikoissa ;) 9,90e nämäkin.

Kommentit

Lotta Katariina
Pumpui

Olisin tullut kokeilemaan jenkkifudista, jos ei olisi painileiriä samaan aikaan! :D

Ja vinkkinä tulevaisuuden hammassuojatarpeita varten: kamppailukaupoista (joita on esim. Hämeentiellä pilvin pimein) saa alle kympillä hammassuojia - lukuisissa eri väreissä!

Saara S.
Saara Sarvas

Noni, arvasin että jollain olis ollu insideinfoa, jos aikataulu olis ollut hieman joustavampi! Ensi kerralla sitten, sekä jefukokeilut, että värikkäät hamppusuojat ;)

Lotta Katariina
Pumpui

yhdellä tutulla oli pinkit, ja niissä oli kuulemma purkkamainen maku kaiken lisäksi mukana! :D

Ässä (Ei varmistettu)

No roller derbyssä tietty! ;)

Potaatti (Ei varmistettu)

Eksyin tänään Magicpoksin kautta ensimmäistä kertaa ikinä siun blogiin ja sain ihan hurjasti inspiraatiota omaan treenaukseen, kiitos siis siitä! :) Palaan tänne ehdottomasti vielä uudestaan kun oma treenifiilis joskus laskee.

Joem (Ei varmistettu)

Niin, ja jos netin ihmeellisestä maailmasta ehtii tilata (eli on ajoissa liikkeellä), niin ebaykin tarjoaa melkoisen halvalla :)

Mulla on itselläni shokkipinkit. Se väri on vaan jotenkin riittävän rivo pilkistämään suusta, kun vähän hymyä vilauttaa, hahaha. Tosin se aiheuttaa myös sitä, että vastapuolella vähän naureskellaan :D Shock doctorin suoja on menossaan nyt, ja pidän siitä paljonpaljon enemmän kuin vanhasta everlastista. Ihanan pehmeä ja huomaamaton, ja hengittäminen on paljon helpompaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minkä ikäinen olet?

Mrnyrkkeilijä (Ei varmistettu)

Ihan vinkkinä niill jotka hammassuoji ostaa vastasuudessa nii rohkeesti kysymään vaan nyrkkeilyseuroilta niitä, myyvät kyllä kaikille, vaikkei ois salin jäsenkään. Aina alle kympin ja kyllä on hyviä. t. kokemusta kilpanyrkkeilystä.
ps. nyrkkeilyseuroilta saa muitaki kamppailuvälineitä halvemmalla

Vattu

Mulla on sähkönsiniset. :D 
Maksoivat muistaakseni jotain 18e intersportista. 
Ja ainakin stadiumilta pitäs löytyä ihan muutamaan euroonkin sellasia läpinäkyviä (yök) jotka myös kuuman veden kans muotoillaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.