Legot suojaan!

hamput6.jpg

Mä lähden parin tunnin päästä testailemaan jefua ja päätin hommata hammassuojat, ihan vaan että pääsen varmasti testaamaan kaikkea mahdollista. Mulle vakuuteltiin, että pari euroa maksavat korkeintaan ja heleposti löytyy! Hmph…

Viisi kauppaa käyty läpi, kahdesta vedin vesiperän ja lopuissa edukkain malli maksoi 19.90 😀 Onneksi oli vielä arvoa Stadiumin lahjakortissa, muuten en ehkä olisi tätä yhtä treeniä varten moista summaa sijoittanut.

 

hamput1.jpg

Myyjä ihmetteli, että pienen näköinen  tuo suukappale, mutta mun pikkusuuhun ne ainakin istuivat täydellisesti. Ja tietty plussaa siitä, että niken merkki näkyy aina kun irvistää 😉

 

hamput4.jpg

Nämä hammassuojat muotoillaan omaan suuhun sopiviksi upottamalla ne ensin 30sec ajaksi todella kuumaan veteen. Sen jälkeen niiden annetaan jäähtyä hetki ja haukataan suuhun!

 

hamput8.jpg

Jäähdytysprosessi meneillään.. Suojat muotoutuivat täydellisesti ja nyt mietinkin, missä kaikissa muissa lajeissa voisin tätä sijoitusta hyödyntää. Harmi, etten tykkää taistelulajeista! Ainakaan vielä…

Niin ja tarttuihan sieltä stadiumista pari muutakin juttua mukaan:

 

hampu2.jpg

Mä hukkaan aina kaikki sukat, mutta aion vaalia näitä tarkasti. Pitkillä lenkeillä halvat sukat alkavat aina hiertää, toivon että nämä auttavat ongelmaani! Hintaa kahdella parilla oli 9,90e.

 

hamput3.jpg

Ja sitten vielä hotpants/shortsimalliset urheilualkkarit. Ensi kesänä sitten treenaan pelkästään näissä ja urheilurintsikoissa 😉 9,90e nämäkin.

muoti ostokset mieli liikunta
Kommentit (9)
 1. Mulla on sähkönsiniset. 😀 
  Maksoivat muistaakseni jotain 18e intersportista. 
  Ja ainakin stadiumilta pitäs löytyä ihan muutamaan euroonkin sellasia läpinäkyviä (yök) jotka myös kuuman veden kans muotoillaan.

 2. Mrnyrkkeilijä
  5.9.2012, 09:51

  Ihan vinkkinä niill jotka hammassuoji ostaa vastasuudessa nii rohkeesti kysymään vaan nyrkkeilyseuroilta niitä, myyvät kyllä kaikille, vaikkei ois salin jäsenkään. Aina alle kympin ja kyllä on hyviä. t. kokemusta kilpanyrkkeilystä.
  ps. nyrkkeilyseuroilta saa muitaki kamppailuvälineitä halvemmalla

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *