Lisää lenkkareita?

lenkki3.jpg

Mun naamakuva lenkiltä ei kyllä liity tähän juttuun tipan tippaa 😀 Ensinnäksin pahoitteluni että voimakestävyysjuttu ei ole vieläkään pihalla! Mä olen ollut koko viikon niin kiireinen, että olen priorisoinut muutamat hassut vapaatunnit treenaamiseen ja nukkumiseen intensiivibloggaamisen sijaan.

Toisekseen ajattelin kysäistä, että onko teillä yhdet vai useammat lenkkarit, millä lenkkeilette? Jos yhdet, miksi? Jos monet, miksi?

Mä sain Puman viestintätoimistolta vinkin, että Kampin keskusaukiolla on huomenna 4Runnersin ja Puman yhteistapahtuma, missä asiantuntijat avustavat oikeanlaisten lenkkikenkien valinnassa.

Saan myös käydä tsekkaamassa, löytyisikö sieltä minullekin sopivat tossut jotka saisin heiltä lahjaksi. Uutuuskengät Mobium Elitet kuulostavat niin hyviltä, että kyllä kiitos, kaunis sellainen! Olen muutenkin menossa etsimään juhlamekkoa ensi viikoksi enkä tosiaan kieltäydy uusista lenkkareista, sillä on ärsyttävää raahata kaiken muun tavaran lisäksi muovipusseihin pakattuja lenkkareita kahden kaupungin välillä. >:D

Kahden kaupungin rasitteesta kuitenkin päädyin pohtimaan sitä, että miksipä lenkkeilyä harrastava ei omistaisi useampia lenkkareita?

lenk2.jpg

Mun oma tuplalenkkaritarpeeni lienee ihan perusteltua kahden kaupungin takia, mutta muistin saman tien muutamat tuttuni, jolla on parhaimmillaan lähemmäs kymmenet lenkkikengät. Pitääpä kysyä heidän perustelunsa!

Tällä hetkellä mulla on käytössä vain nämä ainukaiset Niken Pegasukset, jotka ovat palvelleet enemmän kuin loistavasti. Mitäs jos kävelylenkeillä olisikin parempi tassutella ohutpohjaisilla paljasjalkakengillä, pitkät lenkit mukavasti pehmustetuilla ja rullaavilla tossuilla ja nopeat aamulenkit hyvin jousitetuilla ja vähän jäykemmillä tossuilla, mistä saa hyvin lisäboostia askeleeseen?

Aikamoiseksi hifistelyksihän homma menee, mutta toisaalta ihmiset sijoittavat erilaisiin harrastuksiinsa ihan hirveästi rahaa ja yleisen välineurheilun kirjo ei varmasti pääty tähän.

lenk1.jpg

Että niin, oletko yksien vaiko kymmenien lenkkareiden omistaja? Kerro tarinasi! Taidankin tällä pohjustuksella lähteä lenkille, kun sää on noin upea ^_^

p.s. Se 4Runnersin tapahtuma on siis huomenna Kampin keskusaukiolla klo 10-18, jos joku on lähimaastossa hiihtelemässä

Kommentit (17)
  1. Kahdet. Mustat Adidakset ja äitini valkoiset mitkälie peruslenkkarit, jotka perin, koska ne olivat hänelle vähän liian isot. Olisihan se kiva omistaa jotkut hienot värikkäät, kun kaikilla muillakin on! Mutta kaltaiselleni amatöörijuoksijalle mustat olivat turvallisempi valinta.

  2. Moi!

    Mulla on kahdet lenkkarit. 🙂 Talvilenkkarit ja kesälenkkarit! Talvilenkkarit on Asics merkkiset, tyylikkään mustaharmaat, heijastimilla varustetut, lämpöiset ja NIIN hyvät. Niillä ei kaadu! Pohjat on sellaiset jännät, että ne pitää hyvin vaikka olisikin liukasta. No superjäisillä keleillä, lisään niihin vielä nastat, jolloin niillä on periaatteessa mahdoton kaatua. Suosittelen!

    Mun kesälenkkarit on Niket.<3 Ostin ne 2 vuotta sitten ja itse asiassa, tällä hetkellä ne on puhkikulutetut ja huomenna olen menossa ostamaan uusia. 😀 Käytin niitä siis aivan hurjan paljon. Osittain ne olivat käytössä myös työkenkinä. Lenkkarit on hyvät työkengät jos joutuu kävelemään paljon! Suosittelen. Nikeen luotan tällä hetkellä lenkkarimerkkinä niin paljon, ettei kriteerejä uusille lenkkareille ominaisuuksien puolista oikeastaan ole. Mutta ainut asia minkä ehdottomasti niihin haluan, on räikeä väri. :3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *